Virhekoodi E21 tulee näkyviin, kun käynnistät Xbox 360 -konsolin

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun käynnistät Xbox-konsolin:

E21
Your Xbox requires service (Xbox tarvitsee huoltoa)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-konsolissa asennettuna oleva ohjelmisto ei ole viimeisin versio, ja se on päivitettävä.

Päivitä Xbox 360 -konsolin ohjelmisto. Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.