Virhekoodi E30 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman ja koodin käyttäessäsi Xbox 360 -konsoliasi:

Järjestelmävirhe: Ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E30

Konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut. Voit tehdä sen seuraavasti:
    • Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
    • Irrota USB-muistitikut konsolista.
    • Käynnistä konsoli.
    Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun se on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua.
  4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota käyttöön uudet päivitykset. Voit tehdä sen seuraavasti:
    • Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    • Valitse Storage (Tallennustila).
    • Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
    • Paina ohjaimen seuraavia näppäimiä seuraavassa järjestyksessä:
      1. Vasen bumper-painike
      2. Oikea bumper-painike
      3. X-näppäin
      Etkö tiedä, missä nämä näppäimet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.
    • Toista vaihe d.
    • Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):
      Poista järjestelmäpäivitys
      Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
      Kyllä
      Ei
    • Xbox 360 -konsolisi käynnistyy uudelleen. Uusimpien ohjelmistopäivitysten käyttöönotto.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse ongelmaksi yksi vilkkuva valo ja noudata ratkaisun ohjeita.

Jos nämä vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, siirry Online-palvelukeskukseen ja tee korjauspyyntö valitsemalla Aloita korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.