Xbox 360: Virhekoodi E33 ilmenee, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

Seuraava virhesanoma ja -koodi tulevat näyttöön, kun käytät Xbox 360 -konsolia:

Järjestelmävirhe: ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E33

Konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
    2. Irrota USB-muistitikut konsolista.
    3. Käynnistä konsoli.

Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun se on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua.

4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota käyttöön uudet päivitykset. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
    4. Paina ohjaimen seuraavia painikkeita seuraavassa järjestyksessä:
      1. Vasen bumper-painike
      2. Oikea bumper-painike
      3. X-näppäin

Etkö tiedä, missä nämä painikkeet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.

5. Toista vaihe d.
    6. Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):

Poista järjestelmäpäivitys
    Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
    Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
    Kyllä
    Ei

1. Xbox 360 käynnistyy uudelleen. Uusimpien ohjelmistopäivitysten käyttöönotto.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse ongelmaksi yksi vilkkuva valo ja noudata ratkaisun ohjeita.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Lue tietoja korjauspyynnön tekemisestä.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n takuu, rekisteröinti ja korjaus: usein kysytyt kysymykset.