Virhe E36 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Saatat saada seuraavan virhesanoman ja koodin käyttäessäsi Xbox 360 -konsoliasi:

Järjestelmävirhe: Ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E36

Konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia vaiheita:

Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli

Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet. (Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n lisävarusteiden liitäntöjen tarkistaminen.)
  2. Irrota kiintolevy. (Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.)
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut:
    1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
    2. Irrota USB-muistitikut konsolista.
    3. Käynnistä konsoli.

Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun se on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua. (Lisätietoja on Xbox 360:n USB-muistitikkuun liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.)

4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota käyttöön uudet päivitykset:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
    4. Paina ohjaimen seuraavia säätimiä seuraavassa järjestyksessä:
      1. Vasen bumper-painike
      2. Oikea bumper-painike
      3. X-painike

Etkö tiedä, missä nämä painikkeet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.

5. Toista vaihe d.
    6. Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):

Poista järjestelmäpäivitys

Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -tallennus.
      Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
      Kyllä
      Ei

7. Xbox 360 käynnistyy uudelleen. Uusimpien ohjelmistopäivitysten käyttöönotto. (Lisätietoja on ohjeaiheessa Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen.)

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Tee korjauspyyntö

Jos aiemmat vaiheet eivät korjanneet ongelmaa, siirry verkon huoltokeskukseen ja tee korjauspyyntö. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.
Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.