Virhekoodi E37 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

Saatat saada seuraavan virhesanoman ja koodin käyttäessäsi Xbox 360 -konsoliasi:

Järjestelmävirhe: ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E37

Konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia vaiheita:

• Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut. Toimi näin:
    1. Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
    2. Irrota USB-muistitikut konsolista.
    3. Käynnistä konsoli.
    Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun se on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua.
  4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota käyttöön uudet päivitykset. Toimi näin:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    2. Valitse Storage (Tallennustila).
    3. Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
    4. Paina ohjaimen seuraavia painikkeita seuraavassa järjestyksessä:
      1. Vasen bumper-painike
      2. Oikea bumper-painike
      3. X-näppäin
      Etkö tiedä, missä nämä painikkeet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.
    5. Toista vaihe d.
    6. Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):
      Poista järjestelmäpäivitys
      Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
      Kyllä
      Ei
    7. Xbox 360 käynnistyy uudelleen. Uusimpien ohjelmistopäivitysten käyttöönotto.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse ongelmaksi yksi vilkkuva valo ja noudata ratkaisun ohjeita.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, siirry verkon huoltokeskukseen ja tee korjauspyyntö. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.