Virhe E40 tulee näkyviin, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Voit saada seuraavan virheen ja sanoman, kun käytät Xbox 360 -konsolia:

Järjestelmävirhe: ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E40

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsolissasi on ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Xbox 360 E- tai Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Xbox 360 E -konsoli Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut. Toimi näin:
    • Sammuta virta Xbox 360 -konsolista.
    • Irrota USB-muistitikut konsolista.
    • Käynnistä konsoli.
    Jos tämä vaihe ratkaisi ongelman, kiinnitä USB-muistitikku uudelleen konsoliin ja varmista, että virhe ilmenee vain, kun se on paikallaan. Jos näin käy, käytä toista USB-muistitikkua.
  4. Kumoa konsolin nykyiset ohjelmistopäivitykset ja ota käyttöön uudet päivitykset. Toimi näin:
    • Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    • Valitse Storage (Tallennustila).
    • Korosta (mutta älä valitse) Memory Unit (Muistikortti).
    • Paina ohjaimen seuraavia painikkeita seuraavassa järjestyksessä:
      1. Vasen bumper-painike
      2. Oikea bumper-painike
      3. X-painike
      Etkö tiedä, missä nämä painikkeet ohjaimessa ovat? Lisätietoja on ohjeaiheessa Langalliset ja langattomat Xbox 360 -ohjaimet.
    • Toista vaihe d.
    • Kun näet seuraavan sanoman, valitse Yes (Kyllä):
      Poista järjestelmäpäivitys
      Jos jokin tallennuslaitteista sisältää järjestelmäpäivityksen, päivitys ja Xbox Live -pääsy poistetaan. Käytä näitä ominaisuuksia uudelleen kirjautumalla Xbox Liveen ja lataamalla päivitys. Lisätietoja on osoitteessa www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Kun toiminto on valmis, konsolisi käynnistyy uudelleen. Haluatko jatkaa?
      Kyllä
      Ei
    • Xbox 360 -konsolisi käynnistyy uudelleen. Uusimpien ohjelmistopäivitysten käyttöönotto.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Käytä vilkkuvien merkkivalojen ratkaisua. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, konsoli on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Takuu ja huolto: usein kysyttyä.