Virhekoodi E66 tulee näkyviin ja yksi punainen valo vilkkuu, kun käytät Xbox 360 -konsolia

Näet virhekoodin E66 ja Xbox 360 -konsolissa vilkkuu yksi punainen valo. Virhe E66 sisältää seuraavan virhesanoman.

System error. Contact Xbox Customer Support. (Järjestelmävirhe. Ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen.)
Tilan koodi: E66

Tämän ongelman ilmetessä konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä ladata järjestelmäpäivityksiä, eikä sillä voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät järjestelmäpäivityksiä.

Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että konsoliasi on modifioitu tai käsitelty luvattomasti.

Ratkaisut

Voit kuitenkin edelleen pelata aiemmin hankittujen pelilevyjen pelejä offline-tilassa. Tätä varten sinun on poistettava käytöstä automaattinen kirjautuminen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Jos sinua pyydetään asentamaan järjestelmäpäivitys, valitse No (Ei).
  3. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  4. Siirry kohtaan Settings (Asetukset).
  5. Valitse Profile (Profiili).
  6. Valitse Sign-in Preferences (Kirjautumisvalinnat).
  7. Vaihda Profile Auto Sign-in (Profiilin automaattinen sisäänkirjaus) -asetukseksi Off (Pois käytöstä).
  8. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla opaspainiketta uudelleen.

Voit nyt pelata Xbox 360 -konsolillasi aiemmin hankittujen pelilevyjen pelejä offline-tilassa.