Virhe E73 ilmenee Xbox 360 -konsolissa

Ongelma

Näet seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox 360 -konsolia:

Järjestelmävirhe: ota yhteyttä Xbox-asiakastukeen

Virhekoodi E73

Xbox 360 -konsolissasi saattaa olla ongelma.

Ratkaisut

• Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Kokeile vilkkuvien valojen ongelmanratkaisua. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

• Xbox 360 S -konsoli
  1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet. Tarvitsetko apua? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n lisävarusteiden liitäntöjen tarkistaminen.
  2. Irrota kiintolevy. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -kiintolevyn lisääminen tai irrottaminen.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Lue tietoja korjauspyynnön tekemisestä.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Katso Xbox 360 -konsolin korjaus: usein kysytyt kysymykset.