Xbox 360 -virhekoodit

Tällä sivulla

Xboxin laitteistovirheet

Mikäli Xbox 360 -konsolissa on laitepohjainen ongelma, televisiossa saattaa näkyä kolmimerkkinen virhekoodi, kuten System Error E74 (Järjestelmävirhe E74). Mikäli näin tapahtuu, saat toimintaohjeet etsimällä virhekoodin seuraavasta taulukosta.

Huomautus Jos virhekoodia ei ole tällä sivulla, hae se virhe- ja tilakoodien hakutyökalulla.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli Xbox 360 S -konsoli
Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli Xbox 360 S -konsoli

Virhekoodi

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Xbox 360 S -konsoli

E01 – E63, E65

Käytä ohjattua vilkkuvalotoimintoa. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

E64

Konsoli täytyy korjata. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

Konsoli täytyy korjata. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

E66

Xbox 360 -konsolia on modifioitu tai käsitelty luvattomasti. Tällöin konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä ladata järjestelmäpäivityksiä, eikä sillä voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät järjestelmäpäivityksiä.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Virhekoodi E66 tulee näkyviin ja yksi punainen valo vilkkuu, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

Xbox 360 -konsolia on modifioitu tai käsitelty luvattomasti. Tällöin konsolisi ei voi enää muodostaa yhteyttä Xbox Liveen eikä ladata järjestelmäpäivityksiä, eikä sillä voi pelata uusia pelejä, jotka edellyttävät järjestelmäpäivityksiä.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Virhekoodi E66 tulee näkyviin ja yksi punainen valo vilkkuu, kun käytät Xbox 360 -konsolia.

E68, E69

Käytä ohjattua vilkkuvalotoimintoa. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.
  4. Jos järjestelmän virhesanomaa ei näy, kun kiintolevy on irrotettu, kiintolevyssäsi voi olla laitevika. Tilaa uusi Xbox 360 -kiintolevy verkon Xbox-huoltokeskuksesta (kirjaudu käyttämällä Microsoft-tiliäsi). Konsolin rekisteröinti vaaditaan, jotta kiintolevyn voi vaihtaa takuun piirissä.

Jos ongelma ei ratkennut yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

E70, E71, E73

Käytä ohjattua vilkkuvalotoimintoa. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

E74

Konsoli täytyy korjata. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

Konsoli täytyy korjata. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

E75–E99

Käytä ohjattua vilkkuvalotoimintoa. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.

Jos ongelma ei ratkennut yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

E81, E82

Käytä ohjattua vilkkuvalotoimintoa. Valitse jokin vilkkuvan valon ongelmavaihtoehto ja noudata ratkaisun ohjeita.

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Irrota ja liitä uudelleen kaikki lisävarusteet.
  2. Irrota kiintolevy.
  3. Poista mahdolliset USB-muistitikut.

Jos ongelma ei ratkennut yllä olevien ohjeiden avulla, sinun on tehtävä korjauspyyntö. Tee korjauspyyntö kirjautumalla sisään tai perehdy ohjeaiheeseen Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin takuun ja rekisteröinnin usein kysytyt kysymykset.

Xboxin levynlukuvirheet

Viestit

Toimenpiteet

• Levyä ei voi lukea.
  • Toista levy asettamalla se Xbox 360 -konsoliin.
  • Levyä ei tunnisteta.
  • Ensin teksti Reading (Luetaan) ja sitten Open Tray (Avaa levykelkka).

Käytä Xbox 360:n levyaseman ratkaisua.

Konsoliohjelmiston päivitysvirheet

Voit saada virhesanoman konsolin ohjelmistoa päivitettäessä. Voit saada virhesanoman myös konsolin ohjelmiston päivityksen jälkeen. Kun yrität esimerkiksi toistaa DVD-levyn, voit saada seuraavanlaisen virhesanoman:

Some Xbox features are missing or corrupt. A system update is required to replace them. Your console will now restart. (Jotkin Xboxin toiminnot puuttuvat tai ovat vioittuneita. Järjestelmä on päivitettävä niiden korvaamiseksi. Konsoli käynnistetään nyt uudelleen.)

Jos kohtaat jonkin näistä ongelmista, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin päivitysongelmien vianmääritys.

Kinect-sensorin virheet

Jos saat virheen käyttäessäsi Kinect-sensoria, lisätietoja on ohjeaiheessa Kinect-sensorin virhesanomat Xbox 360:ssä.

Muut virheet

Jos saat virhe- tai tilakoodin, jota ei ole mainittu tässä artikkelissa, kokeile sen hakemista virhe- ja tilakoodien hakutyökalulla.