Secure HDCP link not found (Suojattua HDCP-yhteyttä ei löydy) -virhe DVD-toiston tai Netflix-elokuvan suoratoiston aikana

Saat jonkin seuraavista virhesanomista, jos Xbox 360 -konsoli on liitetty näyttöön HDMI-kaapelilla ja yrität suoratoistaa elokuvaa Netflixistä tai toistaa DVD:tä:

Secure HDCP link not found (Suojattua HDCP-yhteyttä ei löydy)

Secure HDCP link lost (Suojattu HDCP-yhteys menetettiin)

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox 360 -konsoli ei voi muodostaa suojattua yhteyttä näyttöön HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) -protokollaa käyttämällä. Ongelma johtuu jostakin seuraavasta syystä:

• Xbox 360 -konsolin ja näytön välissä on laite (kuten kytkin tai viritin), joka keskeyttää HDMI-yhteyden.
  • HDMI-kaapeli on viallinen.
  • Näyttö ei tue HDCP-protokollaa täysin.

Ratkaisut

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

Ratkaisu 1: Ohita muut laitteet

Tietyissä kotiteatterivirittimissä tai AV-kytkimissä on HDMI-läpivientiliitin. Sen avulla voit liittää Xbox 360:n HDMI-kaapelilla virittimeen ja toisen HDMI-kaapelin virittimestä näyttöön. Osa näistä laitteista voi estää Xbox 360:tä suorittamasta tarvittavaa HDCP-protokollan "kättelyä" videotoiston alussa.

Saat selville, onko viritin tai kytkin ongelman aiheuttaja, kun liität Xbox 360:n suoraan näyttöön HDMI-kaapelilla. Jos tämä ratkaisee ongelman, pyydä lisätietoja kotiteatterivirittimen tai AV-kytkimen valmistajalta.

Ratkaisu 2: Tarkista, tukeeko näyttö HDCP-protokollaa

Tietyissä näytöissä voi olla HDMI-liitäntä, mutta ne eivät tue täysin HDCP-protokollaa. Tarkista näytön käyttöoppaasta tai valmistajan sivustosta, onko näyttö täysin HDCP-yhteensopiva.

Jos näyttö ei tue HDCP:tä, liitä Xbox 360 -konsoli näyttöön käyttämällä Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelia.

Ratkaisu 3: Vaihda HDMI-kaapeli

Jos näyttö tukee HDCP-protokollaa, mutta suora yhteys Xbox 360:een aiheuttaa silti virheen, kokeile toista HDMI-kaapelia.

Jos sekään ei poista ongelmaa, kokeile toista näyttöä.

Huomautus Voit ratkaista ongelman myös käyttämällä Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelia.