Sovelluskeskus Indie-pelien kehittäjille

Xbox Live Indie -pelit on Internet-toiminto Windows Phone- ja Xbox Live Indie -pelien kehittäjille. Se sisältää ilmaisia työkaluja, mallikoodia, yhteisötukea ja koulutusresursseja Windows Phone- ja Xbox 360 -pelien ja -sovellusten kehittäjien tueksi.

Voit lähettää 99 dollarin (USD) vuosimaksua vastaan sovelluksiasi ja pelejäsi Xbox Live Indie -peleihin myyntiin tai ladattavaksi maksutta Windows Phone Marketplacesta tai Xbox Live Games -kaupasta. Saat käyttöösi mukautetun käyttöliittymän myynnin hallitsemista sekä latausten ja tuottojen seuraamista varten.

Lisätietoja

Xbox Live Indie -peleihin liittyvää tukea on tarjolla keskustelupalstoillamme, jotka ovat saatavilla vain rekisteröityneille riippumattomille ohjelmistokehitysyrityksille (ISV). Lisätietoja on Windows Phonen kehityskeskuksessa ja Xbox Live Indie -peleissä.