Xbox 360 -pelien vaihtaminen

Yleiskuvaus

Voit vaihtaa vahingoittuneen Microsoft-pelilevyn, jonka takuu on rauennut, Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman ehtojen mukaisesti. Ennen kuin otat meihin yhteyttä ja pyydät vaihtolevyn, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

• Jos Xbox 360 -konsolisi ei voi toistaa levyä, kokeile ensin Xbox-konsolin levyaseman ongelmanratkaisua.
  • Microsoftin pelilevyjen vaihto-ohjelma koskee VAIN pelejä, joiden julkaisija on Microsoft, ja ohjelmaan vaikuttaa pelien saatavuus. Jos pelin julkaisija on jokin toinen yhtiö, ota levyn vaihtamiseen liittyvissä asioissa yhteyttä kyseiseen yhtiöön. Voit selata Microsoft-pelejä pelien Kauppapaikassa.

Uuden levyn hankkiminen

1. Voit tilata uuden Microsoft-pelilevyn vanhan tilalle verkon Xbox-palvelukeskuksesta.
    Konsolin rekisteröinti on pakollinen tilaamista varten. Hinta on 20 Yhdysvaltain dollari (sekä verot) – se täytyy maksaa luottokortilla.
  2. Lähetä meille toimimaton levysi sekä levyvaihtotilauksesi numero. (Saat lähetysohjeet tilauksen tekemisen yhteydessä.)
  3. Kun olemme vastaanottaneet levyn ja Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman ehdot ja määräykset on katsottu täyttyneiksi, sinulle lähetetään vaihtolevy (ei koko pelipakettia).
  4. Vaihtolevyn pitäisi saapua 5–10 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet vahingoittuneen levyn.

Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman käyttöehdot

TÄMÄ OHJELMA ON TARKOITETTU VAIN XBOX 360 -KONSOLIN OMISTAJILLE MAISSA, JOISSA XBOX 360 ON MYYNNISSÄ VALTUUTETUILLA JÄLLEENMYYJILLÄ.

• Sinun on lähetettävä yksi vaurioitunut levy aina kutakin vaihdettavaa levyä kohden.
  • Sinun on oltava yli 18-vuotias.
  • Levyä ei korvata uudella, jos vaurioituneesta levystä on lähetetty alle 90 prosentin kokoinen osa.
  • Maksun voi suorittaa vain luottokortilla, eikä maksua palauteta. Tätä ohjelmaa ei voida yhdistää mihinkään toiseen tarjoukseen tai ohjelmaan.
  • Vaihto rajoittuu pelkkään pelilevyyn, ilman koteloa tai pelin käyttöoppaita, ja korvaava peli on sama kuin lähettämäsi peli.
  • Antamasi nimen ja osoitteen on vastattava luottokorttisi laskutusosoitteen tietoja, ja pelilevy toimitetaan tähän laskutusosoitteeseen. Microsoft ei vastaa lähetyksestä puutteelliseen tai väärään osoitteeseen.
  • Ohjelma on tarkoitettu vain KULUTTAJALOPPUKÄYTTÄJILLE. Jokaiseen tilaukseen vaaditaan käyttäjän Xbox 360 -konsolin sarjanumero. Kutakin peliä toimitetaan vain yksi (1) kappale.
  • Lähetetystä aineistosta tulee Microsoftin omaisuutta, eikä sitä palauteta. Microsoft ei vastaa kadonneista lähetyksistä.
  • Tämä ohjelma on voimassa rajoitetun ajan, ja siihen vaikuttaa tuotteiden saatavuus. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman eri ilmoitusta.
  • Microsoft vaihtaa vain tiettyjä pelejä, eikä sillä ole velvollisuutta vaihtaa kaikkia pelejä tai jotain tiettyä peliä.
  • Puutteelliset tai virheelliset lähetykset palautetaan.
  • Nämä käyttöehdot ovat ainoa osapuolten välinen sopimus ja korvaavat minkä tahansa muun ohjelmaa käsittelevän viestinnän (suullisen ja kirjallisen).

Ota yhteyttä muihin peliyhtiöihin

Jos pelin julkaisija ei ole Microsoft, ota Xbox 360 -pelilevyn vaihtamiseen liittyvissä asioissa yhteyttä pelin julkaisijaan. Tutustu muihin pelijulkaisijoihin ja heidän sivustoihinsa.