Automaattinen kirjautuminen Kinectin avulla

Kinectin opettaminen tunnistamaan käyttäjä

Määritä Kinect ID

Voit opettaa Kinectin tunnistamaan kasvosi ja kirjaamaan sinut automaattisesti sisään profiiliisi Kinect ID:n avulla.

Kinect ID:n määrittäminen
  1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Kinect.
  2. Valitse Kinect ID Setup (Kinect ID:n määritys).
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja määritä Kinect ID:si niin, että Kinect voi tunnistaa sinut.
picture

Sinua pyydetään olemaan eri asennoissa, kun sensori oppii tunnistamaan sinut.

1. Siirry vihreään neliöön. Jos et pysty siirtymään johonkin neliöön, odota, kunnes neliö muuttuu, ja siirry sitten seuraavaan.
picture

Kun Kinect ID:si on määritetty, sinun on vain oltava kasvot sensoriin päin muutaman sekunnin ajan, niin Kinect kirjaa sinut sisään profiiliisi.

picture
Vihjeitä
  • Suorita Kinect ID:n määritys eri valaistusolosuhteissa, jotta Kinect ID:n tarkkuus on mahdollisimman hyvä. Kinect ID muistaa aiemmat istunnot ja parantaa tunnistusta aina, kun se suoritetaan.
  • Kinect voit tunnistaa jopa neljä eri pelaajaa yhdellä kertaa Kinect ID:n avulla.

Muuta tai poista Kinect ID:si

1. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse Kinect.
  2. Valitse Kinect ID Setup (Kinect ID:n määritys).
  3. Valitse profiilisi.
picture
  1. Valitse Kinect ID:lle toiminto Update (Päivitä) tai Remove (Poista).
picture

Eikö Kinect ID toimi?

Jos Kinect-sensori ei tunnista sinua...

Kasvojen tulee näkyä Kinect-sensoriin esteettä

picture picture
  • Varmista, että kasvot on valaistu hyvin edestä, niin ettei kasvoilla ole varjoja eikä takaa tule valoa.
  • Älä peitä kasvoja aurinkolaseilla, hupulla tai päähineellä.

Kinect-sensorin on pystyttävä näkemään pelaajan koko keho

picture picture
  • Sijoita sensori 0,6–1,8 metrin korkeudelle lattiasta.
  • Keskitä sensori television yläpuolelle ja sijoita se suoraan itseäsi kohti.
  • Seiso vähintään 1,8 metrin etäisyydellä sensorista.
  • Jos muutat kampausta tai partatyyliä, määritä Kinect ID uudelleen.
  • Puhdista Kinect-sensorin linssi.

Jos mikään näistä ehdotuksista ei toimi, kokeile määrittää Kinect ID uudelleen.

Eikö Kinect kirjaa sinua sisään Xbox Live -palveluun?

Jos Xbox Live -tililläsi on tunnuskoodi tai salasana, sinun on annettava tunnuskoodi tai salasana Xbox-käyttöliittymän avulla.