Xbox 360 -konsolin Kinect-sensorin kalibrointi

Ratkaisu

Xbox 360 -konsolin Kinect-sensori käyttää kehoasi ohjaimena jäljittämällä sen liikkeitä. Jos Kinect ei jäljitä kehosi liikkeitä oikein, Kinect-sensorin voi kalibroida uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Ota esille kalibrointikortti, jonka sait Kinect-pelilevyn mukana.
  2. Huomautus Kinect-kalibrointikortit toimitetaan Kinect Adventures! -pelin ja joidenkin muiden Kinect-pelien mukana. Jos sinulla ei ole kalibrointikorttia, voit ehkä lainata sen ystävältä.

Huomautus Tulostuslaadusta riippuen kalibrointiprosessi ei ehkä toimi oikein, jos kopioit kalibrointikortin tai tulostat kalibrointikortin kuvan.

picture
  1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Kinect Tuner (Kinect-viritin).
picture
  1. Valitse Calibration (Kalibrointi).
  2. Pidä kalibrointikorttia ylhäällä niin, että Kinect näkee sen.
picture
  1. Liikuta korttia eteen, taakse tai sivuttain, kunnes kortin silmät kohdistuvat ruudulla oleviin laseihin. Kalibrointikortin reunojen tulee vastata ruudulla näkyvää nelikulmiota.
picture
  1. Pidä korttia paikoillaan, kunnes vihreä laatikko täyttyy.
  2. Toista vaiheita 6 ja 7, kunnes Kinect-sensorin kalibrointi on valmis.
picture