Kinect-toimintojen kytkeminen käyttöön ja pois käytöstä

Voit halutessasi ottaa tietyt Kinect-toiminnot käyttöön tai pois käytöstä. Saatat esimerkiksi haluta ottaa keskustelumikrofonin pois käytöstä tai sammuttaa sensorin virran irrottamatta sitä.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Kinect Settings (Kinect-asetukset).
  3. Valitse kohde, jota haluat muuttaa.
    • Sensor (Sensori): Sammuta tai käynnistä sensori.
    • Chat Microphone (Keskustelumikrofoni): Ota keskustelumikrofoni käyttöön, jos haluat puhua pelaajille pelaamisen aikana tai jos käytät Video Kinect -toimintoa. Lisätietoja Video Kinect -toiminnosta. Jos kytket keskustelumikrofonin pois käytöstä, puheentunnistus toimii edelleen.
    • Huomautus: Kun käytät Kinect-opasta, voit kytkeä keskustelumikrofonin käyttöön tai pois käytöstä pitämällä kättäsi ruudun oikeassa alakulmassa olevan puhekuvakkeen päällä.

• Speech Recognition: (Puheentunnistus): Ota puheentunnistus käyttöön, jos haluat käyttää Xbox 360-konsolia äänikomennoilla. Ota puheentunnistus pois käytöstä, jos et halua käyttää äänikomentoja (sensoria voi edelleen käyttää keskusteluun). Lisätietoja puheentunnistuksesta.
  4. Valitse Off (pois käytöstä) tai On (käytössä).