Error: Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured (Virhe: Langaton Xbox 360 -sovitin on yhdistetty, mutta sitä ei ole määritetty)

Yleiskuvaus

Kun suoritat Xbox Live Connection Test -yhteystestin, saat seuraavan virhesanoman:

An Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured. (Langaton Xbox 360 -sovitin on yhdistetty mutta ei määritetty.)

Ratkaise virhe tämän sivun määritysohjeiden avulla.

Langattoman verkon asetusten määrittäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .

2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).

3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).

4. Tee jokin seuraavista:

• Valitse pyydettäessä langattoman verkkosi nimi ja anna langattoman verkon salasana (tarvittaessa). Valitse sitten Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos et tiedä langattoman verkkosi salasanaa, lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman verkon salasanan selvittäminen.

• Jos langattoman verkon nimeä ei kysytä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

5. Valitse Configure Network (Määritä verkko).

6. Valitse Basic Settings (Perusasetukset) -välilehdessä Wireless Mode (Langaton tila).

7. Valitse Scan for Networks (Etsi verkkoja).

8. Valitse langattoman verkkosi nimi. Jos langattoman verkkosi nimeä ei ole luettelossa, valitse Specify Unlisted Network (Määritä salainen verkko) ja anna langattoman verkkosi nimi.

9. Anna langattoman verkkosi salasana ja valitse Done (Valmis).

10. Testaa yhteyttä uudelleen painamalla ohjaimen B-painiketta .

Jos saat toisen virhesanoman, perehdy virhe- ja tilakoodien hakuun.

Langattoman verkon salasanan selvittäminen

Voit saada langattoman verkkosi salasanan selville useista eri paikoista.

Jos Internet-palveluntarjoaja on toimittanut sinulle langattoman reitittimen, verkon salasana saattaa olla tulostettu reitittimessä olevaan tarraan. Langattoman verkon salasanalla voi olla seuraavat nimet:

• Security Key (Suojausavain)

• Wireless Key (Langaton avain)

• WPA Key (WPA-avain)

• WEP Key (WEP-avain)

Salasana voi olla myös reitittimen käyttöohjeessa, tai voit pyytää sen reitittimen määrittäneeltä henkilöltä.

Langattoman verkon salasanan selvittäminen Windows 7 -tietokoneella

Jos käytössäsi on tietokone, joka on jo yhdistetty langattomaan verkkoon, voit selvittää salasanan seuraavasti:

1. Napsauta tietokoneen langattoman verkon voimakkuuden ilmaisinta näytön oikeassa alareunassa.

Työkalurivillä on korostettu langattoman verkon signaalinvoimakkuuden ilmaisin.
  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella langattoman verkkosi nimeä ja valitse Ominaisuudet.

Näyttökuvassa on langattoman verkon pikavalikko, josta on valittu Ominaisuudet-komento.
  1. Valitse Suojaus-välilehti.

2. Valitse Näytä merkit, niin langattoman verkon salasana tulee näkyviin.

Näyttökuvassa on Langattoman verkon ominaisuudet -valintaikkuna, Suojaus-välilehti on avattuna ja Näytä merkit -asetuksen valintaruutu on valittuna.

Salasanan etsiminen reitittimen määrityssivulta

Langattoman verkon salasana voi olla saatavilla reitittimen verkkopohjaisella määrityssivulla. Voit löytää sen seuraavasti:

1. Käynnistä selainohjelma.

2. Kirjoita reitittimen tai yhdyskäytävän oletus-IP-osoite ja paina sitten ENTER-näppäintä.

Internet Explorerin URL-osoiterivillä on esimerkkinä reitittimen oletusarvoinen IP-osoite.

Seuraavassa on joidenkin reititin- ja yhdyskäytävävalmistajien IP-oletusosoitteita.

Valmistaja Oletus-IP-osoite
Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-Link

192.168.0.1

NetGear

192.168.0.1
192.168.1.1

Jos reitittimesi valmistajaa ei mainita taulukossa, hae lisäohjeita reitittimen/yhdyskäytävän käyttöohjeesta tai laitteiston valmistajan verkkosivuilta.

1. Kirjoita reitittimen tai yhdyskäytävän käyttäjätunnus tai yhdyskäytävä ja valitse sitten OK.

Huomautus Jos et voi kirjautua sisään, etsi käyttäjätunnuksen ja salasanan oletusarvot reitittimen käyttöohjeesta.

2. Kun olet kirjautunut sisään, näet reitittimen tai yhdyskäytävän määrityssivun.

3. Etsi langattomien asetusten alue, ja etsi sieltä salauslauseke tai WEP-, WPA- tai WPA2-salasana.

Huomautus Jos reitittimen tai yhdyskäytävän määritys aiheuttaa ongelmia, ota yhteyttä laitteiston valmistajaan tai käy valmistajan verkkosivuilla.