Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen

Xbox One- tai Xbox 360 -konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen käy helposti. Huollata Xbox-tuotteesi ja ryhdy taas pelaamaan toimimalla tämän artikkelin ohjeiden mukaan.

Xboxin huolto

Rekisteröi Xbox-tuote

Jos haluat tehdä Xbox-konsolille tai Kinect-sensorille huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote. Lisätietoja:

Tarkista takuun tila

Löydät rekisteröityjen laitteiden takuun verkon Xbox-palvelukeskuksesta. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu. Löydät korjaustilausten hinnat verkon Xbox-palvelukeskuksesta.

Lähetä huoltopyyntö

Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla verkon Xbox-palvelukeskukseen.
  2. Valitse aloitusnäytöstä Ongelma laitteen käytössä. Jos olet jo Laitehallinta-sivulla, valitse Pyydä huoltoa.
  3. Suorita huoltopyynnön tekeminen loppuun toimimalla kehotteiden mukaan.

Kun verkon Xbox-palvelukeskus on vastaanottanut pyyntösi, palvelukeskus lähettää sinulle sähköpostitse huoltotilausnumeron ja tilausvahvistuksen.

Jos et ole saanut vahvistussähköpostiviestiä vuorokauden kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio tai -suodatin. Jos sähköpostiviestiä ei löydy roskapostikansiosta, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lähetä tuote meille

Tärkeää Irrota Xbox-konsolista tai Kinect-sensorista kaikki lisävarusteet.

Saat vastauksena huoltotilauspyyntöösi sähköpostiviestin, joka sisältää lähetys- tai toimitusohjeet. Toimi annettujen ohjeiden mukaan.

Huollamme tuotteesi

Keskimääräinen huoltoaika on toimitusajat mukaan lukien 10–14 päivää siitä laskien, kun huoltokeskus on vastaanottanut tuotteen.

Ennakkovaihto

Haluatko päästä taas pelaamaan entistä nopeammin? Ennakkovaihtopalvelun käyttäjänä saat vaihtotuotteen ennen toimimattoman tuotteen palauttamista. Ennakkovaihdosta kannattaa tietää muutamia tärkeitä asioita:

• Tämä palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa:
    • Yhdysvallat
    • Kanada
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tšekin tasavalta
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Kreikka
    • Unkari
    • Irlanti
    • Italia
    • Alankomaat
    • Puola
    • Portugali
    • Slovakia
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Palvelusta peritään maksu.
  • Sinun on annettava luottokortin tiedot ennakkovaihtoa varten. Luottokortillesi tehdään tuotteen arvoa vastaava varaus.
  • Huomaa, että tämä prosessi vaatii tavallista vaativamman tietoturvatarkistuksen. Pyydämme sinua antamaan tietyt tiedot tilistäsi ja huollettavasta laitteesta.
  • Sinun on lähetettävä toimimaton tuote 14 päivän kuluessa korvaavan tuotteen vastaanottamisesta, jotta luottokorttiasi ei veloiteta.

Ennakkovaihdon pyytäminen

Jos haluat pyytää ennakkovaihtoa ja tarkistaa, oletko oikeutettu siihen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.