Xbox 360 -konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen

Xbox 360 -konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen käy helposti. Huollata Xbox-tuotteesi ja ryhdy taas pelaamaan toimimalla tämän artikkelin ohjeiden mukaan.

Xbox 360:n huolto

Rekisteröi Xbox-tuote

Jos haluat tehdä Xbox 360 -tuotteelle huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote alla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Tarvitset Xbox 360 -konsolin ja Kinect-sensorin rekisteröintiin maksuttoman Microsoft-tilin, jonka avulla voit kirjautua erilaisiin Microsoftin palveluihin, kuten Xbox Liveen. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, luo Microsoft-tili.

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla (sähköpostiosoitteella ja salasanalla) verkon Xbox-huoltokeskukseen.
  2. Valitse Laitteet-kohdassa Lisää laite.
  3. Rekisteröi laite -kohdan alla nimi-, puhelinnumero-, maa- ja osavaltiokentät täytetään valmiiksi profiilitietojesi perusteella. Varmista, että tiedot on annettu oikein.
    Huomautus Jos profiilitietosi ovat virheelliset ja haluat päivittää ne, napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse Profiili.
  4. Kirjoita Sarjanumero-kenttään tuotteen sarjanumero ja valitse sitten Rekisteröi.

Rekisteröity laite ilmestyy nyt Laitehallintaan. (Näet sen valitsemalla sivun yläreunassa olevan Aloitus-kohdan alta Hallitse laitteita.)

Tarkista takuun tila

Rekisteröidyt laitteet näkyvät verkon Xbox-huoltokeskuksen Laitehallinnassa yhdessä niiden takuun päättymispäivän kanssa.

Huoltokustannukset vaihtelevat laitteen takuun ja tilauksen lähetystavan mukaan.

Itsepalvelu vai avustettu Itsepalvelu verkon kautta jätetyllä tilauksella Avustettu tuki puhelimitse
Takuun tila Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli Xbox 360 S- tai Xbox 360 E -konsoli Kinect-sensori Xbox 360 S- tai Xbox 360 E -konsoli Kinect-sensori
Takuu voimassa Maksuton Maksuton Maksuton Maksuton Maksuton
Takuu päättynyt €134.45 €66.67 €66.67 €91.67 €91.67

Huomautus Annetut hinnat ovat verottomia. American Express-, Discover-, MasterCard- ja Visa-luottokortit hyväksytään.

Xbox 360 -konsolin takuuaika on kaksi vuotta ja Kinect-sensorin takuuaika on yksi vuosi tuotteen ostopäivästä. (Kolmen vuoden takuu koskee vain alkuperäistä Xbox 360 -konsolia, jossa on kolme vilkkuvaa punaista valoa tai E74-virhe.) Jos olet sitä mieltä, että verkon Xbox-huoltokeskuksessa annettu takuun päättymispäivä on virheellinen tai sinulla on kysyttävää takuusta, perehdy takuun ja rekisteröinnin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lähetä huoltopyyntö

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla verkon Xbox-huoltokeskukseen ja valitse Ongelma laitteen käytössä. Jos olet jo Laitehallinta-sivulla, valitse Pyydä huoltoa.
  2. Suorita huoltopyynnön tekeminen loppuun toimimalla kehotteiden mukaan.

Kun lähetys on vastaanotettu, saat huoltotilausnumeron, ja sinulle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus.

Jos et ole saanut vahvistussähköpostiviestiä vuorokauden kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio tai -suodatin. Jos sähköpostiviestiä ei löydy roskapostikansiosta, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lähetä tuote meille

1. Irrota kaikki lisävarusteet ja pakkaa vain konsoli tai Kinect-sensori kuljetuslaatikkoon.
    Huomautus Jos olet lähettämässä konsolia, varmista, että sen sisällä ei ole levyä. Jos konsoliin on juuttunut levy, perehdy ohjeaiheeseen Levyn poistaminen Xbox-konsolista manuaalisesti.
  2. Kun olet kiinnittänyt tulostamasi tai huoltopyyntöä luotaessa Xbox-tuelta saamasi osoitelapun pakettiin, lähetä paketti huoltokeskukseemme.

Lisätietoja lähetyksen seurannasta tai tilauksen tilan tarkistamisesta saat ohjeaiheesta Olemassa olevaan Xbox 360 -huoltotilaukseen liittyviä ohjeita.

Huollamme tuotteesi

Keskimääräinen huoltoaika on toimitusajat mukaan lukien 10–14 päivää siitä laskien, kun huoltokeskus on vastaanottanut konsolin. Kun tuote saapuu, pane se käyttökuntoon ja ryhdy pelaamaan!

Lisätietoja saat ohjeaiheesta Xbox 360:n takuun ja huollon usein kysytyt kysymykset tai Olemassa olevaan Xbox 360 -huoltotilaukseen liittyviä ohjeita.