Xbox 360:n konsolitunnuksen paikantaminen, Xbox 360:n sarjanumero ja Kinectin sarjanumero

Ratkaisut

Xbox-tuotteen rekisteröiminen ja korjauttaminen edellyttää, että tuotteen sarjanumero on tiedossa. Konsolitunnusnumero on myös mahdollisesti tiedettävä. Voit paikantaa nämä numerot seuraavasti:

Konsolitunnuksen paikantaminen

Huomautus Konsolitunnus löytyy vain Xbox Kojelaudasta. Konsolitunnus ei ole sama kuin konsolin sarjanumero.

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse System Info (Järjestelmän tiedot). Konsolitunnus näkyy näytössä konsolin sarjanumeron alapuolella (joka näkyy myös näytössä).
picture

Konsolin sarjanumeron paikantaminen

Xbox 360 -konsolin sarjanumero sijaitsee kolmessa paikassa:

• konsolin etuosassa soikionmuotoisen USB-kannen takana
  • konsolin takaosassa A/V-portin yläpuolella
  • Xbox Kojelaudan System Info (Järjestelmätiedot) -näytössä (yhdessä konsolitunnuksen kanssa, kuten edellisessä osassa kuvattiin).
Xbox 360 E -konsoli
picture
Xbox 360 S -konsoli Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli
picture picture

Kinect-sensorin sarjanumeron paikantaminen

Kinect-sensorin sarjanumero on sensorin pohjassa. 12-numeroinen sarjanumero on painettu viivakoodin alapuolelle.

Kinect-sensori
picture