Unohtuneen lapsilukon tunnuskoodin vaihtaminen Xbox 360:ssä

Jos olet unohtanut tunnuskoodin, voit palauttaa sen vastaamalla tunnuskoodikysymykseen, jonka loit lapsilukkoasetuksia Xbox 360 -konsolissa määrittäessäsi. Toimi näin:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Family (Perhe).
  2. Anna pyydettäessä mikä tahansa tunnuskoodi (vaikka se olisi väärä).
  3. Kun saat ilmoituksen väärästä tunnuskoodista, valitse Reset Pass Code (Palauta tunnuskoodi).
  4. Kun tunnuskoodin kysymys tulee näyttöön, anna vastaus ohjaimella tai mininäppäimistöllä ja valitse Done (Valmis).

Jos et muista vastausta tunnuskoodikysymykseen, sinun on otettava yhteyttä Xbox-tukeen.