Turvakeinoja vanhemmille Xbox Liven ja Xbox 360 -konsolin käyttämiseen

Lasten suojaaminen

Verkon turvallinen käyttö koko perheen kannalta on tärkeä asia, johon Xbox suhtautuu vakavasti.

Lue tietoja Xbox 360:n lapsilukkoasetuksista, joilla voit hallita sitä, millaisia pelejä, elokuvia ja televisio-ohjelmia perheenjäsenet voivat pelata ja katsella. Voit myös hallita sitä, kuinka kauan päivässä tai viikossa perheenjäsenet voivat käyttää konsolia ja voivatko he käyttää Xbox Liveä.

picture

Tässä on eräitä tapoja, joilla voit tehdä Xbox Liven ja Xbox 360 -konsolin käyttämisestä perheenjäsenillesi entistä turvallisempaa ja suojatumpaa:

Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen
Lue tietoja Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven lapsilukkoasetuksista.

Xbox Live -tilin käytön hallinta
Hallitse Xbox Live -tilisi käyttöä asettamalla tunnuskoodi tai vaatimalla, että profiiliisi kirjautuminen edellyttää Microsoft-tilin salasanan antamista.

Xbox Liven ja Zunen verkkoturva ja tietosuoja
Lue tietoja Xbox Liven ja Zunen tarjoamista verkkoturvan ja tietosuojan asetuksista. Saat tietoja myös siitä, miten voit korottaa lapsen tilin aikuisen tiliksi.