Turvakeinoja vanhemmille Xbox Liven ja Xbox 360 -konsolin käyttämiseen

Lasten suojaaminen

Verkon turvallinen käyttö koko perheen kannalta on tärkeä asia, johon Xbox suhtautuu vakavasti.

• Lue tietoja Xbox 360:n lapsilukkoasetuksista, joilla voit hallita sitä, millaisia pelejä, elokuvia ja televisio-ohjelmia perheenjäsenet voivat pelata ja katsella.
  • Voit myös hallita sitä, kuinka kauan päivässä tai viikossa perheenjäsenet voivat käyttää konsolia.
  • Opi hallitsemaan myös perheenjäsenten Xbox Live -käyttöoikeuksia.

Huomautus Jos olet ostanut käytetyn Xbox 360:n, johon on jo määritetty lapsilukon tunnuskoodi, sen palauttaminen edellyttää yhteydenottoa Xbox-tukeen.

Kuvake, joka esittää kahta Xbox-pelaajien perhettä.

Tässä on eräitä tapoja, joilla voit tehdä Xbox Liven ja Xbox 360 -konsolin käyttämisestä perheenjäsenillesi entistä turvallisempaa ja suojatumpaa:

Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen

Lue tietoja Xbox 360 -konsolin ja Xbox Liven lapsilukkoasetuksista.

Tunnuskoodin käyttäminen ja Xbox Liven käytön hallinta Xbox 360:ssä

Hallitse Xbox Live -tilisi käyttöä asettamalla tunnuskoodi tai vaatimalla, että profiiliisi kirjautuminen edellyttää Microsoft-tilin salasanan antamista. Ota myös selvää, miten voit palauttaa Xbox Live -tunnuskoodin, jos se on päässyt unohtumaan.

Xbox 360:n verkkoturva- ja tietosuoja-asetukset

Lue lisätietoja Xbox Liven tarjoamista verkkoturvan ja tietosuojan asetuksista.

Lapsen tilin korottaminen aikuisen tiliksi Xbox 360:ssä

Lue tietoja siitä, miten voit korottaa lapsen tilin aikuisen tiliksi lapsen tullessa täysi-ikäiseksi.