Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen

Yleiskuvaus

Xbox 360 -järjestelmän välimuistia käytetään esimerkiksi pelipäivitysten, järjestelmäpäivitysten asennuspakettien ja ystävien pelaajakuvien tallentamiseen. Voit usein korjata Xbox 360 -konsolin ongelmat tyhjentämällä järjestelmän välimuistin.

Seuraavia ei poisteta, kun tyhjennät Xbox 360:n välimuistin:

• pelaajatunnustasi
  • lataamaasi sisältöä
  • pelitiedostot.
  • konsoliohjelmiston päivityksiä.

Välimuistin tyhjentäminen poistaa aiemmin ladatut pelipäivitykset. Sinun on ladattava kyseiset päivitykset uudelleen, kun pelaat peliä seuraavan kerran.

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen

Huomautus Toista nämä vaiheet kolme kertaa.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
picture
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.