Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen

Yleiskuvaus

Xbox 360 -konsolin ongelmat voi usein korjata poistamalla väliaikaiset tiedostot ja tiedot järjestelmän välimuistista. Välimuistia käytetään esimerkiksi pelipäivitysten, järjestelmäpäivitysten asennuspakettien ja ystävien pelaajakuvien tallentamiseen.

Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen ei poista:

• pelaajatunnustasi
  • lataamaasi sisältöä
  • pelitiedostoja
  • konsoliohjelmiston päivityksiä

Välimuistin tyhjentäminen poistaa tilapäisesti:

• Aiemmin ladatut pelipäivitykset. Saat kehotuksen ladata kyseiset päivitykset uudelleen, kun seuraavan kerran yrität pelata pelejä, joihin päivitykset liittyivät.

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
picture
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.