Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen

Yleiskuvaus

Xbox 360 -järjestelmän välimuistia käytetään esimerkiksi pelipäivitysten, järjestelmäpäivitysten asennuspakettien ja ystävien pelaajakuvien tallentamiseen. Voit usein korjata Xbox 360 -konsolin ongelmat tyhjentämällä järjestelmän välimuistin.

Seuraavia ei poisteta, kun tyhjennät Xbox 360:n välimuistin:

• pelaajatunnustasi
  • lataamaasi sisältöä
  • pelitiedostoja
  • konsoliohjelmiston päivityksiä.

Välimuistin tyhjentäminen poistaa aiemmin ladatut pelipäivitykset. Sinun on ladattava kyseiset päivitykset uudelleen, kun pelaat peliä seuraavan kerran.

Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
picture
  1. Korosta tallennuslaite (mutta älä valitse sitä) ja avaa laitteen asetukset (Device Options) painamalla ohjaimen Y-painiketta.
  2. Huomautus Sillä ei ole merkitystä, minkä tallennusvälineen valitset. Kaikkien tallennusvälineiden välimuisti tyhjennetään.

picture
  1. Valitse Device Options (Laiteasetukset) -näytössä Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
picture
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  2. Huomautus Kun järjestelmän välimuisti on onnistuneesti tyhjennetty, palaat Storage Devices (Tallennuslaitteet) -näyttöön. Sitten voit painaa ohjaimen opaspainiketta ja palata Xbox-käyttöliittymään.

Mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista?

Siirry Xbox-tukifoorumeihin, jos haluat tietää, mitä muut käyttäjät sanovat näistä aiheista, tai haluat esittää omia kysymyksiä, ja katso seuraavat keskustelut:

Xbox-tukifoorumit – Konsolin käyttäminen

Huomaa, että Xbox-tukifoorumeiden sisältö on saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.