Xbox 360 S -konsolin tai alkuperäisen Xbox 360 -konsolin liittäminen televisioon

Yleiskuvaus

Xbox 360 -konsoli tukee erilaisia kaapelityyppejä. Lue tietoja siitä, miten konsoli liitetään teräväpiirto- ja tavalliseen televisioon tai näyttöön eri kaapeleilla.

Huomautus Tämä ohje koskee vain alkuperäistä Xbox 360 -konsolia ja Xbox 360 S -konsolia. Lisätietoja Xbox 360 E -konsolin liittämisestä televisioon on ohjeaiheessa Xbox 360 E -konsolin liittäminen televisioon.

picture
Xbox 360:n HDMI-kaapeli
picture
Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli
picture
Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli
picture
Xbox 360 -AV-komposiittikaapeli

Yhteyden muodostaminen

Yhdistäminen Xbox 360:een: Xbox 360 -HDMI-kaapelilla

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -kaapeli on yleisin teräväpiirtotelevisioiden ja -näyttöjen kanssa käytettävä kaapeli. Kaikissa alkuperäisissä Xbox 360 -konsoleissa ei ole HDMI-porttia.

picture
  1. Liitä HDMI-kaapeli HDMI-porttiin.
  2. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää teräväpiirtotelevision tai näytön HDMI-sisääntuloon.
  3. Kytke virta televisioon ja konsoliin.
  • Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.
  • Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.

Yhdistäminen Xbox 360:een: Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelilla

Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli tulee tiettyjen Xbox 360 -konsolipakettien mukana. Se toimii sekä teräväpiirtotelevisioiden että tavallisten televisioiden ja näyttöjen kanssa.

picture
  1. Aseta AV-liittimen kytkin televisiosi tai näyttösi mukaan:

• Teräväpiirto: Valitse HDTV.
    • Tavallinen: Valitse TV.

Huomautus Aseta kytkin HDTV-asentoon vain, jos televisiosi tai näyttösi tukee vähintään 480p-tarkkuutta.

picture
  1. Liitä HD-AV-komponenttikaapelin liittimet television samanvärisiin sisääntuloliitäntöihin. Jos teräväpiirtotelevisiota käytettäessä kaapelissa on keltainen RCA-komposiittivideoliitin, jätä se liittämättä.
  2. Huomautus Tavalliseen televisioon liitettäessä käytä vain keltaista, punaista ja valkoista liitintä. Älä käytä muita liittimiä.

3. Liitä HD-AV-komponenttikaapelin AV-liitin konsolin AV-porttiin.
  4. Käynnistä televisio ja konsoli.

Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.

• Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.

Yhdistäminen Xbox 360:een: Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli

Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia ei yleensä ole mukana Xbox 360 -konsolipaketeissa. Jos näyttösi edellyttää tämän kaapelin käyttöä, se on hankittava erikseen. Jos sinulla on jo kaapeli, mutta näytössäsi ei ole VGA-porttia, voit hankkia sovittimen.

picture
  1. Liitä VGA-kaapelin AV-liitin konsolin AV-porttiin.
  2. Liitä VGA-kaapelin VGA-liitin teräväpiirtotelevision tai näytön VGA-porttiin.
  3. Liitä VGA-kaapelin vasen ja oikea (valkoinen ja punainen) ääniliitin näytön ääniporttiin.
  4. Käynnistä televisio ja konsoli.
  • Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.
  • Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.

Yhdistäminen Xbox 360:een: Xbox 360 -AV-komposiittikaapeli

Käytä Xbox 360 -AV-komposiittikaapelia tavallisen tarkkuuden televisiossa tai näytössä. Tämä kaapeli ei tue teräväpiirtonäyttöjä.

picture
  1. Liitä AV-liitin konsolin AV-porttiin.
  2. Etsi televisiosi tai näyttösi AV-portit. Liitä AV-komposiittikaapelin värikoodatut liittimet television vastaaviin portteihin seuraavasti:
    Keltainen = komposiittivideo
    Punainen = analogisen äänen oikea kanava
    Valkoinen = analogisen äänen vasen kanava
  3. Huomautus Monoäänellä varustetuissa televisioissa on vain yksi ääniliitäntä. Liitä silloin televisioon joko punainen tai valkoinen liitin.

4. Käynnistä televisio ja konsoli.
picture

SCART-sovitin (Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa)

1. Liitä AV-liittimet SCART-sovittimen vastaaviin värikoodattuihin portteihin.
  2. Liitä AV-kaapeli ja SCART-sovitin vapaaseen SCART-liitäntäporttiin.
  3. Käynnistä televisio ja konsoli.
  • Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.
  • Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.