Uuden Xbox 360 -päivityksen hakeminen

Tutustu näihin päivitysvihjeisiin ja -vaiheisiin

Xbox 360 -konsoliohjelmistoa päivitetään ajoittain uusilla ominaisuuksilla. Jos sinulla on seuraavia ongelmia, konsolin ohjelmiston päivittäminen saattaa korjata ongelman:

• Käyttöliittymän teemat eivät näy.
  • Avatar-hahmot puuttuvat.
  • Kinect-sensori ei toimi (sensorin valo vilkkuu vihreänä tai punaisena).

Huomautus Tässä saatavilla olevan konsoliohjelmiston versio on julkaistu 11.12.2014.

Konsoliohjelmiston päivitykset

Asenna Xbox Live -palvelusta

Helpoin tapa päivittää konsoliohjelmisto on muodostaa yhteys Xbox Liveen. Konsolin päivittäminen Xbox Liveä käyttämällä edellyttää vain Internet-yhteyttä.

Yhdistä Xbox 360 -konsoli Internetiin. Lisätietoja tämän tekemisestä saat ohjeaiheista Langaton yhteys tai Langallinen yhteys.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
picture
  1. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos saat yhteysvirheen, kokeile käyttää Xbox Live -palvelun yhdistämisongelmien ratkaisua.

Eikö konsolin päivitys asentunut oikein?

Asenna pelilevyltä

Jos et ole muodostanut yhteyttä Xbox Liveen vähään aikaan, konsoliohjelmisto on ehkä päivitettävä. Jos pelilevyllä on konsoliohjelmistosta konsolia uudempi versio, pelilevy kehottaa asentamaan päivityksen peliä käynnistettäessä.

Huomautus Jos et päivitä konsoliohjelmistoa nyt, päivitys kehotetaan tekemään seuraavalla kerralla, kun käynnistät pelin. Jotkin Kinect-pelit edellyttävät konsoliohjelmiston päivitystä toimiakseen oikein.

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Jos et voi yhdistää Xbox 360 -konsolia Internetiin, voit kopioida konsoliohjelmiston päivityksen tietokoneestasi USB-muistitikkuun ja asentaa sen sitten konsoliin.

Huomautus: USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää. Lisätietoja USB-muistitikun alustamisesta on ohjeaiheen Xbox 360:n USB-muistitikkutuki kohdassa ”USB-muistitikun alustaminen”.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto. Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon (esimerkiksi E:\). Älä kopioi sisältöä toiseen USB-muistitikun kansioon (esimerkiksi E:\Files).
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit päivittää Xbox 360 -konsoliohjelmiston lataamalla päivityksen tietokoneeseesi Xbox.com-sivustosta ja tallentamalla sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Toimintaohjeet:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto. Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Usein kysytyt kysymykset

Mitä päivitys maksaa?
Ei mitään. Se on maksuton.

Mistä tiedän, onko konsolini ohjelmisto ajan tasalla?
Jos konsolisi on yhteydessä Xbox Liveen, sinulla on uusin konsoliohjelmisto. Kun muodostat yhteyden Xbox Liveen, ohjelmiston päivitykseen kehotetaan automaattisesti, jos päivitys on saatavilla.

Onko päivitys pakko asentaa?
Ei, mutta jos haluat pelata tai pitää yhteyttä Xbox Livessä, uusin konsoliohjelmisto on asennettava. Myös uudet pelit saattavat vaatia päivityksen, ennen kuin niitä voi pelata.

Kinect-pelit eivät välttämättä toimi oikein, jos konsoliohjelmisto ei ole ajan tasalla.

Voinko palata vanhaan ohjelmistoversioon, jos muutan mieleni?
Et. Kun konsoli on päivitetty, se pysyy päivitettynä.

En voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä. Mitä pitäisi tehdä?
Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Live -palveluun, kokeile käyttää Xbox Live -palvelun yhdistämisongelmien ratkaisua.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.