Xbox 360 -virhe Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen)

Saat seuraavan virhesanoman käyttäessäsi Windows Media Center Extender -asennusohjelmaa Xbox 360 -konsolissa:

Your console can’t contact your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network. (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen. Varmista, että tietokone on kytketty verkkoon.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että tietokoneeseen on asennettu McAfee Privacy Service -palvelu. Palvelu ei ole yhteensopiva extender-ohjelmiston kanssa.

Ratkaisu

Näet tämän virhesanoman, jos McAfee Privacy Service asennettiin tietokoneeseen, ennen kuin yritit suorittaa Windows Media Center Extenderin.

Huomautus Tässä artikkelissa on tietoja, joiden avulla voit heikentää suojausasetuksia tai poistaa tietokoneen suojausasetukset käytöstä. Näiden muutosten avulla voit kiertää tietyn ongelman. Ennen kuin teet näitä muutoksia, on kuitenkin suositeltavaa arvioida kaikki riskit, jotka liittyvät tämän ratkaisun käyttöön omassa käyttöympäristössä. Jos päätät käyttää tätä ratkaisua, suojaa järjestelmä muilla tavoilla.

VAROITUS Tämä ratkaisu saattaa altistaa tietokoneen tai verkon pahantahtoisten käyttäjien hyökkäyksille ja virusten kaltaisille ohjelmille. Emme suosittele tätä ratkaisua, mutta annamme nämä ohjeet, jotta voit käyttää sitä oman harkintasi mukaisesti. Käytät tätä kiertotapaa omalla vastuullasi.

1. Poista McAfee Privacy Service.
  2. Suorita Windows Media Center Extender -asennusohjelma uudelleen.

Jos haluat lisätietoja McAfee Privacy Service -palvelusta, ota yhteyttä McAfeen tekniseen tukeen tai käy McAfeen tukisivustossa.

Huomautus Microsoft toimittaa kolmansien osapuolien yhteystiedot, jotta käyttäjä voi ottaa yhteyttä tekniseen tukeen. Yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmansien osapuolien yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Tässä artikkelissa käsitellyt kolmannen osapuolen tuotteet ovat Microsoftista erillisten yritysten valmistamia. Microsoft ei anna minkäänlaisia takuita näiden tuotteiden suorituskyvystä tai luotettavuudesta. Sivu ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.