Virhesanoma Configuration Error (Määritysvirhe) ilmenee, kun yrität lisätä Windows Media Centerin extender-laitteen

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität lisätä Windows Media Extender -laitetta Windows Vista Media Center -tietokoneessa:

Configuration Error (Virhesanoma)

An error was encounter while configuring your computer for use with this extender. (Virhe määritettäessä tietokoneen kokoonpanoasetuksia extender-laitteen kanssa tapahtuvaa käyttöä varten.)

Ongelma voi ilmetä seuraavissa tilanteissa:

• Media Centerin varmenne on vioittunut.
  • Verkkoluettelopalvelu ei ole käynnissä.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Poista Media Center Extender -varmenne

Poista Media Center Extender -varmenne seuraavasti:

Valitse Käynnistä, kirjoita Aloita haku -ruutuun mmc ja paina Enter-näppäintä. Jos järjestelmä pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta, kirjoita salasana tai valitse Jatka.

1. Valitse Tiedosto-valikosta Lisää tai poista laajennus.
  2. Valitse Varmenteet ja valitse sitten Lisää.
  3. Valitse Tietokonetili ja valitse sitten Seuraava.
  4. Valitse Paikallinen tietokone ja valitse sitten Valmis.
  5. Valitse OK.
  6. Laajenna siirtymisruudun Konsolin pääkansio -kohdassa Varmenteet-kohta, laajenna Henkilökohtaiset-kohta ja valitse sitten Varmenteet.
  7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Microsoft Windows Media Center Extender Host -vaihtoehtoa ja valitse sitten Poista.

Kun olet poistanut varmenteen, poista Extender-laitteen asennus ja aloita sitten Extender-laitteen määrittäminen alusta.

Ratkaisu 2: Käynnistä Verkkoluettelopalvelu uudelleen

Käynnistä Verkkoluettelopalvelu uudelleen seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä-painike, kirjoita Aloita haku -ruutuun services.msc ja paina sitten Enter-näppäintä. Jos järjestelmä pyytää järjestelmänvalvojan salasanaa tai vahvistusta, kirjoita salasana tai valitse Jatka.
  2. Tarkista palveluluettelossa, että Verkkoluettelopalvelu-kohdan Tila-sarakkeen arvo on Käynnistetty ja Käynnistystyyppi-sarakkeen arvo on Automaattinen.
  3. Jos palvelun asetuksia on muutettava, kaksoisnapsauta palvelua, tee muutos ja valitse sitten OK.
  4. Aloita Extender-laitteen määrittäminen alusta.