Virhesanoma Xbox 360 not found (Xbox 360 -konsolia ei löydy) ilmenee käytettäessä Windows Media Centeriä

Ongelma

Saatat saada seuraavan sanoman käyttäessäsi Windows Media Center Extender -asennusohjelmaa:

Xbox 360 -konsolia ei löydy. Verkosta ei löydy Xbox 360 -konsolia. Tämän ongelman saattaa aiheuttaa verkkoyhteys tai palomuuri. Tarkista yhteys tai ota palomuuri pois käytöstä, ja valitse sitten Seuraava. Jos haluat lopettaa asennustoiminnon ja hankkia lisätietoja verkon vianmäärityksestä, valitse seuraava valintaruutu ja valitse sitten Peruuta.

Tämä saattaa tarkoittaa, että tietokoneeseen on asennettu McAfee Privacy Service -palvelu. Palvelu ei ole yhteensopiva extender-ohjelmiston kanssa.

Ratkaisu

Tämä virhesanoma tulee näkyviin, jos McAfee Privacy Service asennettiin ennen kuin yritit asentaa Windows Media Centerin extender-laitteen.

Huomautus Tässä artikkelissa on tietoja, joiden avulla voit heikentää suojausasetuksia tai poistaa tietokoneen suojausasetukset käytöstä. Näiden muutosten avulla voit kiertää tietyn ongelman. Ennen kuin teet näitä muutoksia, on kuitenkin suositeltavaa arvioida kaikki riskit, jotka liittyvät tämän ratkaisun käyttöön omassa käyttöympäristössä. Jos päätät käyttää tätä ratkaisua, suojaa järjestelmä muilla tavoilla.

VAROITUS Tämä ratkaisu saattaa altistaa tietokoneen tai verkon pahantahtoisten käyttäjien hyökkäyksille ja virusten kaltaisille ohjelmille. Emme suosittele tätä kiertotapaa, mutta annamme nämä ohjeet, jotta voit käyttää sitä oman harkintasi mukaisesti. Käytät tätä kiertotapaa omalla vastuullasi.

1. Poista McAfee Privacy Service -palvelu.
  2. Suorita Windows Media Center Extender -laitteen asennus uudelleen.

Jos haluat lisätietoja McAfee Privacy Service -palvelusta, ota yhteyttä McAfeen tekniseen tukeen tai käy sivustossa www.mcafeehelp.com.

Huomautus Microsoft toimittaa kolmansien osapuolien yhteystiedot, joiden avulla käyttäjä voi saada teknistä tukea. Yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmansien osapuolien yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Tässä artikkelissa käsitellyt kolmannen osapuolen tuotteet ovat Microsoftista erillisten yritysten valmistamia. Microsoft ei anna minkäänlaisia takuita näiden tuotteiden suorituskyvystä tai luotettavuudesta. Sivu ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.