Oikeiden porttien avaaminen ei onnistu -virhe ilmenee, kun käytät Windows Media Center Extenderiä Xbox 360:ssä

Saat seuraavan sanoman käyttäessäsi Windows Media Center Extender -asennusohjelmaa:

Xbox 360 -asennus on valmis. Oikeiden porttien avaaminen ei onnistu

Tämä saattaa merkitä sitä, että Windowsin palomuuri on tietokoneessa poistettu käytöstä.

Ratkaisu

Windows Media Center Extender -laitteen asennuksen yhteydessä Windowsin palomuuri on päivitettävä, jotta se hyväksyy Windows Media Center -tietokoneen ja Xbox 360 -konsolin välisen tiedonsiirron. Jos Windowsin palomuuri on poistettu käytöstä, järjestelmä ei voi suorittaa näitä päivityksiä, ja Windows Media Center Extender -laitteen asennusohjelmaa ei voi asentaa.

Huomautus Tässä artikkelissa on tietoja, joiden avulla voit heikentää suojausasetuksia tai poistaa tietokoneen suojausasetukset käytöstä. Näiden muutosten avulla voit kiertää tietyn ongelman. Ennen kuin teet näitä muutoksia, on kuitenkin suositeltavaa arvioida kaikki riskit, jotka liittyvät tämän ratkaisun käyttöön omassa käyttöympäristössä. Jos päätät käyttää tätä ratkaisua, suojaa järjestelmä muilla tavoilla.

Windowsin palomuurin käynnistäminen Windows 8.1 -tietokoneessa

1. Kirjoita aloitusnäytössä ”Windowsin palomuuri”.
  2. Valitse Windowsin palomuuri.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä.
  4. Paina sivun jokaisen Ota Windowsin palomuuri käyttöön -kohdan vieressä olevaa valintanappia.
  5. Valitse OK.
  6. Suorita Windows Media Center Extender -asennusohjelma uudelleen.

Windowsin palomuurin poistaminen käytöstä uudelleen

Jos et aiemmin käyttänyt Windowsin palomuuria Windows 8.1 -tietokoneessa ja haluat palata kyseiseen määritykseen, noudata seuraavia ohjeita.

Huomautus Jos haluat poistaa Windowsin palomuurin käytöstä, muista odottaa siihen asti, että Windows Media Center Extender -laite on asennettu.

VAROITUS Ratkaisun käyttäminen on täysin käyttäjän vastuulla. Tämä ratkaisu saattaa altistaa tietokoneen tai verkon pahantahtoisten käyttäjien hyökkäyksille ja virusten kaltaisille ohjelmille. Emme suosittele tätä ratkaisua, mutta annamme nämä ohjeet, jotta voit käyttää sitä oman harkintasi mukaisesti.

1. Kirjoita aloitusnäytössä ”Windowsin palomuuri”.
  2. Valitse Windowsin palomuurin ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai poista se käytöstä.
  4. Paina sivun jokaisen Poista Windowsin palomuuri käytöstä -kohdan vieressä olevaa valintanappia.
  5. Valitse OK.

Lisätietoja extender-laitteiden käyttämisestä Xbox 360 -konsolin kanssa on Windows Media Center -sivustossa. Sivusto ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.