Palomuurin porttien määrittäminen Windows Media Centerin käyttämiseksi Xbox 360:ssä

Palomuurin portit on avattava Windows Media Centerille

Xbox 360 -konsolin Windows Media Center vaihtaa verkkoporttien avulla tietoja kotiverkossa olevien Microsoft Windows -tietokoneiden kanssa. Jos Windows Media Centerin käyttäminen konsolissa aiheuttaa ongelmia, kyseiset verkkoportit saattavat olla tietokoneen palomuurin estämiä.

Lisätietoja Windows-tietokoneen palomuurin määrittämisestä on ohjeaiheessa Ohjelman toiminnan salliminen Windowsin palomuurin läpi.

Huomautus Sivusto ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.