Oletusarvoisesti seurattavat kansiot, kun Xbox 360 toimii Windows Media Center Extender -laitteena

Yleiskuvaus

Kun käytät Xbox 360 -konsoliasi Windows Media Center Extender -laitteena, se seuraa tiettyjä tietokoneesi kansioita automaattisesti. Ohjelmisto tarkistaa tietokoneen kansiot ja lisää seuraavat tiedostot Windows Media Centerin vastaaviin osiin:

• Äänitiedostot
  • Videotiedostot
  • Kuvatiedostot

Kun olet määrittänyt Xbox 360 -konsolin extender-laitteeksi, seurattujen kansioiden sisältö muuttuu näkyväksi ja käytettäväksi suoratoistoon Xbox 360 -konsolissa olevan Windows Media Centerin kautta.

Tällä sivulla

Windows 7

Kun määrität Xbox 360:n extender-laitteeksi, konsoli seuraa oletusarvoisesti seuraavia kansioita.

Huomautus Tässä luettelossa käyttäjänimi on sen käyttäjän nimi, joka oli kirjautuneena tietokoneeseen Windows Media Center Extender -laitteen määrityksen aikana.

• C:\Käyttäjät\Julkinen\Julkinen musiikki
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\Julkiset kuvat
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\TV-tallenteet (Julkinen)
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\Julkiset videot
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Musiikki
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Kuvat
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Videot

Windows Vista

Kun määrität Xbox 360:n extender-laitteeksi, konsoli seuraa oletusarvoisesti seuraavia kansioita.

Huomautus Tässä luettelossa käyttäjänimi on sen käyttäjän nimi, joka oli kirjautuneena tietokoneeseen Windows Media Center Extender -laitteen määrityksen aikana.

• C:\Käyttäjät\Julkinen\TV-tallenteet
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\Musiikki
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\Kuvat
  • C:\Käyttäjät\Julkinen\Videot
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Musiikki
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Kuvat
  • C:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Videot

Windows XP

Kun määrität Xbox 360:n extender-laitteeksi, konsoli seuraa oletusarvoisesti seuraavia kansioita.

Huomautus Tässä luettelossa käyttäjänimi on sen käyttäjän nimi, joka oli kirjautuneena tietokoneeseen Windows Media Center Extender -laitteen määrityksen aikana.

• C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Recorded TV
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Music
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures
  • C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Video
  • C:\Documents and Settings\käyttäjänimi\Documents\My Music
  • C:\Documents and Settings\käyttäjänimi\Documents\My Pictures
  • C:\Documents and Settings\käyttäjänimi\Documents\My Videos

Lisätietoja

1. Kun lisäät sisältöä tietokoneen seurattuihin kansioihin, uusi sisältö muuttuu automaattisesti näkyväksi ja valmiiksi suoratoistoon Xbox 360 -konsolin Windows Media Centerin kirjastossa.
  2. Jos poistat tietokoneen kansion seurannan käytöstä, kansion sisältöä ei poisteta konsolin Windows Media Centerin kirjastosta. Voit poistaa sisällön seuraavasti:
    1. Poista olemassa olevat Windows Media Center -yhteyden tiedot.
    2. Suorita Windows Media Center Extender -asennus uudelleen.
  3. Kun olet määrittänyt Xbox 360:n, voit lisätä sisältöä Windows Media Center Extenderin Kirjaston määrittäminen -toiminnolla. Sisältö voi olla peräisin toisista Windows Media Centeriä käyttävistä tietokoneista tai jaetuista verkkoresursseista.
  4. Windows Media Center Extender -tilillä on oltava seuraavat oikeudet, joita tarvitaan Windows Media Center -tietokoneisiin tai jaettuihin verkkoresursseihin tallennettujen sisältöjen käyttöön:
    • Lukuoikeudet
    • Luku- ja suoritusoikeudet
    • Näytä kansion sisältö

Huomautuksia

• Nämä käyttöoikeudet on ehkä asetettava manuaalisesti.
  • Windows Media Center Extender -tilin nimen alku on yleensä muotoa "MCX". Windows Media Center Extender -tilin nimi voi esimerkiksi olla "MCX1" tai "MCX2".