Tee Windows Media Centerin ja Xbox 360 -konsolin yhteysongelmien vianmääritys

Yleiskuvaus

Tärkeää Tässä ohjeaiheessa neuvotaan ratkaisemaan tietty ongelma. Näissä ohjeissa on kuitenkin vaiheita, jotka heikentävät suojausasetuksia tai poistavat konsolin suojausasetukset käytöstä. Ennen kuin teet tällaisia muutoksia, arvioi konsolin suojauksen heikentämiseen liittyvät riskit.

Lue vianmääritysohjeita yleisimpiin ongelmiin, joita voi ilmetä käytettäessä Windows Media Centeriä Xbox 360:n kanssa.

Windows Media Centerin määrittäminen tietokoneessa

Varmista, että olet määrittänyt Windows Media Centerin asetukset tietokoneessa oikein. Toimi oman Windows-versiosi ohjeiden mukaan.

Windows 8 ja Windows 8.1:

Windows Media Centerin määrittäminen

Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa (Windows 8)

Windows 7:

Windows Media Centerin käytön aloittaminen

Virhesanomat

Xbox 360 -asennus on valmis. Oikeiden porttien avaaminen ei onnistu

Tämä virhe ilmenee, jos Windowsin palomuuri on poistettu käytöstä tietokoneessa. Sinun on otettava Windowsin palomuuri käyttöön, jotta Windows Media Center Extenderin asennus voidaan viimeistellä. Kun olet määrittänyt Media Center Extenderin, voit halutessasi poistaa palomuurin uudelleen käytöstä.

Voit poistaa Windowsin palomuurin käytöstä toimimalla ohjeaiheessa Oikeiden porttien avaaminen ei onnistu -virhe ilmenee, kun käytät Windows Media Center Extenderiä Xbox 360:ssä annettujen ohjeiden mukaan.

Lisätietoja Windows Media Centerin extender-laitteiden käyttämisestä Xbox 360 -konsolin kanssa on seuraavilla sivuilla:

Käytä Windows Media Center Extender -laitetta

Windows Media Center Extender -laitteet: usein kysytyt kysymykset

Windows Media Center Extender -laitteen määrittäminen (Windows 7)

Kotiverkon optimointi Windows Media Center Extender -laitteita varten (Windows 7)

Huomautus Nämä sivustot eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.

Your console can’t connect your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network. (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä tietokoneeseen Windows Media Centerin avulla. Varmista, että tietokone on kytketty verkkoon.)

Tämä virhe saattaa tulla näkyviin, jos Media Center -tietokoneeseen asennetaan McAfee Privacy Service Windows Media Center Extender -laitteen asennuksen jälkeen. Tämä palvelu estää yhteyden muodostamisen Media Center Extender -laitteen ja Media Center -tietokoneen välillä.

Voit ratkaista tämän ongelman toimimalla ohjeaiheessa Xbox 360 -virhe Your console can’t contact your PC with Windows Media Center (Konsoli ei voi muodostaa yhteyttä Windows Media Center -tietokoneeseen) annettujen ohjeiden mukaan.

Xbox 360 -konsolia ei löydy

Jos McAfee Privacy Service on asennettu tietokoneeseen, tämä virhe voi ilmetä Windows Media Center Extender -asennuksen yhteydessä. McAfee Privacy Service ei ole yhteensopiva Media Center Extender -ohjelmiston kanssa.

Virheen voi aiheuttaa myös yhteys- tai palomuuriongelma.

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Poista McAfee Privacy Service

Toimi ohjeaiheessa Virhesanoma Xbox 360 not found (Xbox 360 -konsolia ei löydy) ilmenee käytettäessä Windows Media Centeriä annettujen ohjeiden mukaan.

Vahvista, että konsoli ja tietokone on yhdistetty samaan verkkoon

Jos tämä virhe tulee näkyviin, Xbox 360 -konsolia ja Windows Media Center -tietokonetta ei ehkä ole yhdistetty samaan verkkoon. Konsoli ja tietokone on yhdistettävä samaan paikallisverkkoon langallisella yhteydellä tai Wi-Fi-yhteydellä. Lisätietoja verkon vianmäärityksestä ja määrittämisestä on seuraavissa kohdissa:

Windowsin verkko-ongelmien vianmääritys
Tietoja Windowsin palomuurin asetuksista

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.