Xbox 360:n ja Windows Media Centerin puuttuva asennusavain

Yleiskuvaus

Asennuksen aikana Xbox 360:n Windows Media Center -sovelluksen pitäisi antaa sinulle asennusavain, jonka voit kirjoittaa Windows Media Center -tietokoneessa. Asennusavain ei ehkä tule näyttöön, jos olet aiemmin määrittänyt Windows Media Centerin konsolissa. Tällä sivulla on ohjeet ongelman ratkaisemiseen.

Poista aiempi tietokoneyhteys

Korjaa ongelma poistamalla nykyinen tietokoneyhteys. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Computers (Tietokoneet).
  3. Valitse Windows Media Center.
  4. Valitse Disconnect (Katkaise yhteys).
  5. Siirry takaisin Xbox-käyttöliittymään. Valitse Apps (Sovellukset) ja valitse sitten My Apps (Omat sovellukset).
  6. Valitse Windows Media Center.

Asennusavaimen pitäisi nyt näkyä. Lisätietoja Xbox 360 -konsolin määrittämisestä toimimaan Windows Media Centerin kanssa on seuraavissa ohjeissa:

Windows Media Centerin määrittäminen Windows 8:ssa ja Xbox 360:ssä

Windows Media Centerin määrittäminen Windows 7:n ja Xbox 360:n kanssa

Määritä Windows Media Center Windows Vista -käyttöjärjestelmässä ja Xbox 360 -konsolissa