Windows Vista: Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa

Yleiskuvaus

Voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita mistä tahansa kotiverkkosi tietokoneesta Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Centeriä. Seuraavat vaiheet koskevat Windows Vistan Ultimate- tai Home Premium -versioita. Lisätietoja Windows Media Centerin asennuksesta tai määrittämisestä tietokoneeseen on kohdassa Windows Media Center.

Huomautus Xbox One ei tue mediasisällön suoratoistoa Windows Media Centeristä.

Jos haluat määrittää Windows Media Centerin muissa Windows-versioissa, perehdy seuraaviin artikkeleihin:

Vaihe 1: Muodosta konsolilla yhteys verkkoon

Jos olet jo muodostanut konsolilla yhteyden verkkoon, voit siirtyä alla vaiheeseen 2.

Muodosta muussa tapauksessa konsolilla langallinen tai langaton yhteys kotiverkkoosi. Tarkista sen jälkeen, että Xbox-konsolin yhteys toimii. Toimi näin:

1. Paina Xbox-ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai Wireless network (Langaton verkko).
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos verkkoyhteyden tilana on Connected (Yhdistetty), siirry alla vaiheeseen 2. Valitse muussa tapauksessa konsolissa More Info (Lisätietoja) ja noudata ohjeita.

Vaihe 2: Poista aiemmat yhteydet

Jos olet aiemmin liittänyt tietokoneen Xbox 360 -konsoliin, aiemmin luotu yhteys on poistettava. Toimi näin:

Tietokoneessa

1. Käynnistä Windows Media Center.
  2. Siirry kohtaan Tehtävät ja valitse sitten Asetukset.
  3. Valitse Extender.
  4. Valitse Xbox 360 Media Center Extender.
  5. Valitse Poista asennus.
  6. Valitse Seuraava.

Xbox 360 -konsolissa

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Computers (Tietokoneet).
  3. Valitse Windows Media Center.
  4. Valitse Disconnect (Katkaise yhteys).
  5. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-painiketta.

Vaihe 3: Asennusavaimen hakeminen konsolista

1. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse sitten My Apps (Omat sovellukset).
  2. Valitse Media Center.
  3. Kirjoita muistiin 8-numeroinen asennusavain.

Vaihe 4: Konsolin lisääminen Windows Media Centeriin

1. Käynnistä tietokoneessa Windows Media Center.
  2. Valitse Tehtävät ja sen jälkeen Lisää extender-laite.
  3. Anna pyydettäessä vaiheen 3 8-numeroinen asennusavain.
  4. Viimeistele asennus valitsemalla Seuraava.

Vaihe 5: Käynnistä Windows Media Center konsolissa

1. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan, valitse My Apps (Omat sovellukset) ja valitse sitten Windows Media Center. Mediatiedostojen luominen kestää jonkin aikaa, kun käytät Windows Media Centeriä konsolissasi ensimmäistä kertaa.

Jos kohtaat ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Yhteydet: Windows Media Center -tietokone.