Kolmannen osapuolen palomuurin määrittäminen Windows Media Centerin käyttämiseksi Xboxissa

Palomuurin määrittäminen manuaalisesti

Jos käytössä on kolmannen osapuolen palomuuri, se on ehkä määritettävä manuaalisesti, jotta tietyille ohjelmille voidaan antaa käyttöoikeudet niiden tarvitsemiin portteihin. Palomuurin valmistaja saattaa kehottaa määrittämään palomuurin jollakin seuraavista tavoista:

• Määritä palomuuri sallimaan vain tiettyjen porttien käyttö tietyille ohjelmille.
  • Muokkaa ohjelman käyttämiä portteja.

Palomuurin määrittämiseen tarvitaan seuraavat tiedot:

• Ohjelman nimi.
  • Ohjelman tarvitsemat portit.
  • Yhteyssignaalin suunta.

Käytä seuraavia tietoja kolmannen osapuolen palomuurien määrittämiseen:

Sovellus

Yhteyskäytäntö/portti

Suunta

Verkko

svchost.exe

UDP 1900

saapuva

paikallinen aliverkko

svchost.exe

UDP 1900

saapuva

paikallinen aliverkko

svchost.exe

TCP 2177

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

svchost.exe

UDP 2177

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

järjestelmä

TCP 10244

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

ehshell.exe

TCP 554

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

ehshell.exe

UDP 5004, 5005

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

ehshell.exe

TCP 8554-8558

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

ehshell.exe

UDP 5004, 5013

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

ehshell.exe

UDP 7777 - 7781

lähtevä, saapuva

paikallinen aliverkko

mcrmgr.exe

satunnainen

lähtevä, saapuva

Internet

mcx2prov.exe

satunnainen

lähtevä, saapuva

Internet

Palomuurin manuaalinen määritystapa määräytyy palomuurin valmistajan ja mallin mukaan. Lisätietoja palomuurin määrityksestä on palomuurin mukana toimitetuissa ohjeissa.

Lisätietoja kolmannen osapuolen palomuurin määrittämisestä on ohjeaiheessa Ohjelman toiminnan salliminen Windowsin palomuurin läpi. (Sivusto ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla kielillä.)