Windows Media Centerin näyttönäppäimistön ongelmien vianmääritys

Kieli- ja alueasetusten tarkistaminen

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos kieli- ja alueasetuksia

• on muutettu Media Center -tietokoneessa Media Centerin lisäämisen jälkeen
  • ei ole määritetty oikein Media Centerin extender-laitteen lisäämisen yhteydessä.

Voit korjata ongelman määrittämällä kieli- ja alueasetukset uudelleen. Se onnistuu Windows 8 -tietokoneessa seuraavasti:

1. Valitse oikopolkupalkissa Asetukset.
  2. Valitse Asetukset-kohdassa Ohjauspaneeli.
  3. Valitse Aika-, kieli- ja alueasetukset.
  4. Valitse Kieli ja sen jälkeen Lisäasetukset.
  5. Valitse Käytä työpöydän kielipalkkia, kun se on saatavana -valintaruutu.
  6. Valitse Asetukset.
  7. Valitse Irrallaan työpöydällä -asetus.
  8. Valitse Käytä, sen jälkeen OK ja sitten Tallenna.
  9. Valitse Ohjauspaneeli.
  10. Valitse Aika-, kieli- ja alueasetukset.
  11. Valitse Alue.
  12. Napsauta Hallinta-välilehdessä Kopioi asetukset -kohtaa.
  13. Valitse Uudet käyttäjätilit -valintaruutu ja napsauta kaksi kertaa OK.