Windows Media Centerin kaukosäätimen käyttäminen Xbox 360:n kanssa

Kaukosäätimen määrittäminen

Määritä Xbox 360 -konsoli niin, että voit käyttää Windows Media Centerin kaukosäädintä ja hallita sen avulla Windows Media Centerin toimintoja konsolissa. Voit tehdä sen seuraavasti:

Huomautus Tällä kaukosäätimellä ei voi säätää konsolin äänenvoimakkuutta.

1. Valitse konsolissa Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Remote Control (Kaukosäädin).
  4. Valitse Both Remotes (Molemmat kaukosäätimet).
  5. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-painiketta.
  • Jos konsolin virta on sammutettu, paina Windows Media Center -kaukosäätimen Start-painiketta, niin konsoliin kytkeytyy virta ja Windows Media Center käynnistyy.
  • Jos konsoliin on kytketty virta, siirry suoraan Windows Media Centeriin Start-painiketta painamalla.

Huomautus Xbox 360 -yleiskaukosäätimellä voit käyttää kaikkia Windows Media Centerin ja Xbox 360 -konsolin toimintoja. Kaukosäätimeen sisältyvät sekä television että Windows Media Centerin komennot.