"Asetusvirhe – Windows XP Media Center Edition 2005:n asennuksessa on ongelma"

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität asentaa ohjelmaa Windows XP Media Center Edition 2005 with Service Pack 3 (SP3) -järjestelmän Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen.

Asetusvirhe
Windows XP Media Center Edition 2005:n asennuksessa on ongelma. Poista Media Center Edition 2005:n päivitys ja asenna se uudelleen Windows Update -sivustosta. Aja sitten Xbox 360 -asennus uudelleen.

Tämä ongelma voi ilmetä, jos rekisteristä puuttuu jokin merkintä. Kun asennat ohjelmaa Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen, ohjelma tarkastaa rekisterimerkinnän. Jos rekisteriavain puuttuu, ohjelmaa ei asenneta.

Huomautus Tätä ongelmaa ei esiinny, jos seuraavat ehdot toteutuvat:

• Asensit päivityksen Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005:een.

Huomautus Päivitys Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005 lisää vaaditun rekisterimerkinnän. Lisätietoja artikkelista Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005.

• Et ole asentanut ohjelmistoa Windows XP Service Pack 3 (SP3).

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla yhtä seuraavista ratkaisuista.

Ratkaisu 1: Päivitä Windows XP Media Center Edition

Voit ratkaista ongelman asentamalla Päivityspaketti Windows XP:lle (KB895961) -paketin. Yritä sitten asentaa ohjelma uudelleen.

Ratkaisu 2: Poista Windows XP SP3 väliaikaisesti

Poista Windows XP SP3:n asennus tietokoneelta, joka käyttää Windows XP Media Center Editionia, tekemällä seuraavat vaiheet:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
  2. Kopioi ja liitä (tai kirjoita) appwiz.cpl Avaa-kenttään ja paina Enter-painiketta.
  3. Napsauta Asennettujen ohjelmien luettelossa Windows XP SP3 ja sen jälkeen Poista.
  4. Noudata ohjeita Windows XP SP3 asennuksen poiston lopettamiseksi.
  5. Käynnistä tietokone uudelleen.
  6. Asenna ohjelma Xbox 360 Media Center Extender -laajennukseen.
  7. Asenna Windows XP SP3 uudelleen.

Ratkaisu 3: Lisää rekisterimerkintä

• Rekisteriavaimen automaattinen lisääminen

Korjaa tämä ongelma automaattisesti ajamalla automaattinen korjaustiedosto. Voit tehdä tämän valitsemalla Tiedoston lataaminen -valintaikkunassa Suorita. Noudata sitten ohjatun toiminnon vaiheita.

Huomautuksia

• Ohjattu toiminto voi olla saatavilla vain englanniksi. Automaattikorjaus toimii kuitenkin myös Windowsin muissa kieliversioissa.
  • Jos et käytä sitä tietokonetta, jota ongelma koskee, tallenna Korjaa-ratkaisu muistitikulle tai CD-levylle. Suorita se sitten tietokoneessa, jota ongelma koskee.
  • Rekisteriavaimen manuaalinen lisääminen

Tärkeää Tässä ratkaisussa on vaiheita, joissa sinua neuvotaan muokkaamaan rekisteriä. Rekisterin muuttamisesta väärin saattaa kuitenkin seurata vakavia ongelmia. Varmista, että seuraat näitä ohjeita tarkasti. Ota rekisteristä myös varmuuskopio ennen sen muuttamista. Sen avulla voit palauttaa rekisterin, jos ongelmia esiintyy. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta on ohjeaiheessa Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windows XP:ssä.

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
  2. Kopioi ja liitä (tai kirjoita) seuraava komento Avaa-kenttään ja paina Enter-painiketta:
    reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\HotFix\KB895961" /v Installed /t REG_DWORD /d 1 /f
  3. Kun olet tehnyt nämä ohjatun toiminnon vaiheet, yritä asentaa ohjelma uudelleen.