Xbox Live -pelisignaalien virhesanomat

Saatat saada virhesanoman, kun yrität käyttää Xbox Live -pelisignaaleja. Tältä sivulta löydät yleisten ongelmien vianmääritysohjeita.

Virhesanoma: "Your comment contains a word or phrase that isn't allowed. Try again." (Kommenttisi sisältää kielletyn sanan tai ilmauksen. Yritä uudelleen.)

Julkaisemiesi pelisignaalien kommentit ovat Xbox Liven käyttäytymissääntöjen alaisia. Jos saat tämän viestin, muotoile kommenttisi toisin. Pelien, pelitilojen tai Xbox-saavutusten nimet voivat sisältää kiellettyjä sanoja tai ilmaisuja.

Virhesanoma: "None of your friends have tried this activity." (Kukaan ystävistäsi ei ole kokeillut tätä toimintoa)

Kun yrität katsoa ystäviesi toimintoja, valitsemaasi peliin tai toimintoon liittyviä kohteita ei löytynyt. Syynä voi olla se, etteivät ystäväsi ole halunneet jakaa pelitoimintojaan tai pelihistoriaansa. Lisätietoja tietosuoja-asetuksista on ohjeaiheessa Verkon turvallinen käyttö ja tietosuoja.

Virhesanoma: "Your friends haven't been playing any games or apps." (Ystäväsi eivät ole pelanneet pelejä tai käyttäneet sovelluksia)

Kun yrität katsoa ystäviesi toimintoja, valitsemaasi peliin tai toimintoon liittyviä kohteita ei löytynyt. Syynä voi olla se, etteivät ystäväsi ole halunneet jakaa pelitoimintojaan tai pelihistoriaansa. Lisätietoja tietosuoja-asetuksista on ohjeaiheessa Verkon turvallinen käyttö ja tietosuoja.

Xbox Live -palvelun virhesanomat

• "Sorry, can't retrieve this activity right now. Try again later." (Toimintoa ei voi hakea tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • "Sorry, can't get your beacons right now. Try again later." (Pelisignaalejasi ei voi hakea tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • "Sorry, your beacons aren't available right now. Try again later." (Pelisignaalisi eivät ole saatavilla tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • "Sorry, couldn't remove your beacon. Try again later." (Pelisignaaliasi ei voi poistaa. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • "Sorry, couldn't update your beacon. Try again later." (Pelisignaaliasi ei voi päivittää. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Nämä virhesanomat tarkoittavat yleensä sitä, että Xbox Live -palvelussa on ongelma. Voit tarkistaa tilanteen Xbox Live -tila -sivulta. Jos palvelussa on ongelma, yritä uudelleen, kun Xbox Live -palvelu on jälleen toiminnassa.

Jos näet virhekoodin, kun yrität käyttää Xbox Live -pelisignaalia, voit etsiä virheen käyttämällä Xbox-virhekoodien ja -tilakoodien hakua.