Bing-haun käyttäminen sisällön löytämiseen Xbox Livestä ja Xbox 360:stä

Etsi Bing-haulla upeita elokuvia, sovelluksia, musiikkia ja muuta sisältöä, jota Xbox 360:ssä on tarjolla. Lue tietoja siitä, miten voit tehdä Bing-hakuja ohjaimella, mininäppäimistöllä tai jopa Kinect-äänikomennoilla.

Bingin ja Xbox 360:n käyttöön liittyviä aiheita

Etsi elokuvia ja muuta sisältöä Xbox Live -kaupoista

Bing-haku Xbox 360:ssä

Tehokkaalla Bing-haulla voit etsiä Xbox Livessä tai Xbox 360 -konsolissa sisältöä, kuten elokuvia, sovelluksia ja musiikkia.

Huomautus Xbox-konsolin Bing-haku etsii mitä tahansa ainoastaan oman alueesi Xbox Liven kautta saatavana olevaa sisältöä. Se ei etsi verkosta tai muista sisältölähteistä, jotka eivät sisälly Xbox Live -alueellasi saatavana oleviin latauksiin tai suoratoistovaihtoehtoihin.

Jotta voit etsiä sisältöä, konsolin on oltava yhteydessä Xbox Liveen (kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksellasi). Lisätietoja yhteyden muodostamisesta Xbox Liveen on ohjeaiheessa Xbox 360 -yhteyden muodostaminen ensimmäistä kertaa.

Bing-haun käyttäminen

Voit käyttää Bing-hakua kahdella tavalla:

• Kinect-äänikomennoilla
  • ohjaimen tai mininäppäimistön avulla.

Hakeminen äänikomennoilla

Jos Kinect-sensori on liitetty Xbox 360 -konsoliin, voit hakea haluamasi sisällöt puhumalla. Sano ”Xbox Bing…” ja sitten haettavat sanat.

Huomautus Bing-äänihaku on tällä hetkellä käytettävissä vain englanniksi Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Bing-haun tulokset hakusanalla ”halo” Xbox 360:ssä

Sanomalla esimerkiksi ”Xbox, Bing Halo” voit hakea Halo-sanan sisältävät pelit, ladattavat sisällöt, musiikkitiedostot ja elokuvat.

Hakeminen ohjaimen tai mininäppäimistön avulla

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Bing.
  2. Tuo näyttönäppäimistö esiin painamalla ohjaimen A-painiketta tai kirjoita teksti Xbox 360 Chatpad -mininäppäimistöllä.

Kun hakutulokset ovat näkyvissä, voit suodattaa ne näytön vasemmassa yläkulmassa olevan vihreän suodatinpainikkeen avulla. Jos esimerkiksi haluat nähdä Halon musiikkitulokset, valitse suodatinpainike ja sitten Music (Musiikki).

Bing-hakuvinkkejä

Tässä on muutamia kokeiltavia vinkkejä, jos Xboxin Bing-haku ei löydä etsittäviä kohteita:

• Halutun sisällön löytämistä saattaa edesauttaa haun lyhentäminen vain yhteen tai kahteen avainsanaan.
  • Jos sisältö on uutta, sitä ei ehkä ole vielä hakutietokannassa. Kokeile sisällön hakemista peli-, musiikki-, video- tai sovelluskaupoista.

Jos sinulla on Bing-äänihakuun liittyviä ongelmia, perehdy Bing-äänihaun vianmääritys Xbox 360:ssä -sivuun.

Katso seuraava video, jossa kerrotaan, miten voit käyttää hauissa suodattimia:

Katso video ”Hakujen parantaminen suodattimien avulla”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Perheasetukset ja Bing-haku

Kuten Xbox Live -sisällön yhteydessä, voit perheasetusten avulla rajoittaa sitä, mitä sisältöä palautetaan ja käytetään Bing-haussa. Jos esimerkiksi haluat rajoittaa aikuisille suunnattujen elokuvien tai esitysten käyttöä, voit tehdä tämän Xbox-konsolin sisäisten lapsilukkoasetusten avulla.

Lisätietoja perheasetusten ja lapsilukkoasetusten määrittämisestä on ohjeaiheessa Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen.