Muiden pelaajien mykistäminen tai estäminen Xbox 360:ssä

Voit hallita, miten muut kommunikoivat kanssasi, kun käytät Xbox 360 -konsolia. Jos et halua kuulla tiettyjä pelaajia tai et halua heidän ottavan sinuun yhteyttä konsolilla, voit mykistää heidät, estää heidän sinulle lähettämänsä viestit tai välttää heidät kokonaan.

Huomautus Jos uskot, että pelaaja on rikkonut Microsoftin palvelusopimusta tai käyttäytymissääntöjä, voit myös tehdä valituksen.

Toisen pelaajan mykistäminen

Jos toinen pelaaja viestii pelin tai keskustelun aikana loukkaavalla tai asiattomalla tavalla, voit mykistää hänet. Tämä estää kyseistä pelaajaa puhumasta sinulle peli- tai keskusteluistunnon aikana. Voit mykistää toisen pelaajan Xbox 360:ssä seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Friends (Ystävät). Siirry Players (Pelaajat) -välilehteen, jos haluat mykistää viimeaikaisen pelaajan.
  3. Valitse mykistettävän pelaajan pelaajatunnus.
  4. Valitse Mute (Mykistä)

Jos haluat poistaa pelaajan mykistyksen, valitse kyseisen pelaajan pelaajatunnus ja sitten Unmute (Poista mykistys).

Toisen pelaajan viestien estäminen

Estämällä toisen pelaajan vältyt vastaanottamasta kyseisen pelaajan viestejä, pelikutsuja ja seuruekutsuja. Jos pelaaja on lisätty ystäväluetteloosi, hänet poistetaan. Voit estää toisen pelaajan Xbox 360:ssä seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Messages (Viestit) ja siirry sitten estettävän pelaajan viestiin.
  3. Valitse Block Communications (Estä viestintä).

Voit poistaa pelaajan eston milloin tahansa lähettämällä kyseiselle pelaajalle viestin tai ystäväpyynnön.

Toisen pelaajan välttäminen

Xbox 360:n pelaaja-arviotoiminto antaa sinun määrittää, haluatko pelata jonkin tietyn pelaajan kanssa jatkossa. Valitsemalla tietyn pelaajan kohdalla prefer (suosi) tai avoid (vältä) voit lisätä tai vähentää kyseisen pelaajan kohtaamisen todennäköisyyttä tulevissa moninpeleissä. Voit välttää tietyn pelaajan Xbox 360:ssä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Huomautus Sinun on pelattava pelaajan kanssa vähintään kerran, ennen kuin voit lähettää pelaaja-arvion.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  2. Valitse Friends (Ystävät). Siirry Players (Pelaajat) -välilehteen, jos haluat välttää viimeaikaista pelaajaa.
  3. Valitse vältettävän pelaajan pelaajatunnus.
  4. Valitse Submit Player Review (Lähetä pelaaja-arvio).
  5. Valitse Avoid This Player (Vältä tätä pelaajaa).
  6. Valitse pelaajan välttämiselle jokin seuraavista syistä:
    • Communication (Viestintä): pelaaja käytti loukkaavaa tai sopimatonta kieltä tai häiritsi istuntoa ääniviestinnällä.
    • Game Behavior (Pelikäyttäytyminen): pelaaja oli erittäin aggressiivinen tai epäurheilijamainen tai lopetti pelin liian aikaisin.
    • Player Skill (Pelaajan taidot): pelaaja ei ollut yhtä taitava kuin muut pelaajat tai hän ei ymmärtänyt peliä.