Ystävien etsiminen ja yhteyden ottaminen Xbox Livessä

Yleiskuvaus

Voit oppia luomaan ystäväluettelon ja hallitsemaan sitä. Voit keskustella ja pelata pelejä ystäviesi kanssa – ja jopa järjestää bileet.

Yhteyden pitäminen ystävien kanssa

Xbox Live -palvelun parhaita toimintoja on mahdollisuus kutsua ystäviä verkkopeliin. Kun luot ystäväluettelon lähettämällä ja hyväksymällä ystäväpyyntöjä, käytettävissäsi on aina sama luettelo, mitä tahansa peliä pelaatkin. Sinulla voi olla kerrallaan jopa sata ystävää.

Ystäväluettelostasi voit tarkistaa ystäviesi profiilitietoja, kuten heidän tunnuslauseensa, nimensä, sijaintinsa ja elämänkertansa. Voit vertailla pelituloksia, lähettää pelaaja-arvosteluja, aloittaa keskustelun tai nähdä luettelon ystäviesi ystävistä.

Ystäväpyynnön lähettäminen Xbox 360:ssä

1. Kirjaudu Xbox 360 -konsolissa Xbox Live -profiiliisi.
  2. Valitse Social (Yhteisö).
  3. Valitse Friends (Ystävät) ja sen jälkeen Add Friend (Lisää ystävä).
  4. Kirjoita sen henkilön pelaajatunnus, jolle haluat lähettää ystäväkutsun, ja valitse Done (Valmis).

Näytössä näkyvän näppäimistön lisäksi voit kirjoittaa tietoja ohjainporttiin liitetyllä USB-näppäimistöllä tai Xbox 360 Chatpad -mininäppäimistöllä.

5. Käytä vakioviestiä tai kirjoita oma viestisi ja valitse sitten Send Request (Lähetä pyyntö).

Ystävän profiilin näyttäminen

1. Kirjaudu Xbox 360:ssä Xbox Liveen.
  2. Valitse Social (Yhteisö).
  3. Valitse Friends (Ystävät), ja näytä ystäväsi profiili valitsemalla hänen avatar-hahmonsa. Valitse ystäväsi pelaajakortti painamalla A-näppäintä uudelleen.

• Pelaajaprofiili: Voit kutsua ystäväsi keskustelemaan, käyttämään Party-toimintoa tai pelaamaan peliä, lähettää viestin ystävällesi, vertailla pelituloksia, lähettää pelaaja-arvostelun, tehdä valituksen tai poistaa ystävän ystäväluettelostasi.
    • Henkilökohtainen profiili: Voit nähdä ystäväsi pelaajakortin ja henkilökohtaisia tietoja, kuten oikean nimen, elämäkerran ja sijainnin. Voit katsoa ystäväsi ystäväluettelon (ellei ystäväsi ole estänyt tätä vaihtoehtoa).

Ystävän poistaminen

1. Kirjaudu Xbox 360 -konsolissa Xbox Live -profiiliisi.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Friends (Ystävät).
  2. Valitse poistettavan henkilön pelaajatunnus.
  3. Valitse Remove Friend (Poista ystävä), ja vahvista toiminto.

Party-toiminnon käytön aloittaminen

Voit myös käyttää Xbox Live Party -toimintoa. Bileissä voitte vain rentoutua ja jutella, tai voit aloittaa pelin ja kutsua siihen pelaajat. Lue lisää ohjeaiheesta Xbox Live Party -keskustelut Xbox 360 -konsolissa.

Keskusteleminen ystävän kanssa kuulokemikrofonin tai Kinect-sensorin avulla

Lisätietoja keskustelun määrittämisestä kuulokemikrofonin tai Kinect-sensorin avulla on ohjeaiheessa Xbox Live -keskustelu Xbox 360 -konsolissa.

Keskusteleminen ystävän kanssa tekstiviestien välityksellä

Tietoja tekstiviestien lähettämisestä ystävälle saat ohjeaiheesta Xbox Live -viestit Xbox 360 -konsolissa.