Virhe 04-800705b4 ilmenee, kun suoratoistat sisältöä Windows Media Centeristä tai muodostat yhteyden Xbox Liveen.

Saat tilakoodin 04-800705b4 ja jonkin seuraavista virhesanomista, kun suoratoistat sisältöä Windows Media Centeristä tai muodostat yhteyden Xbox Liveen:

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem. (Musiikin toistaminen ei onnistu. Voit yrittää korjata ongelman toistamalla musiikkia Xboxin käyttöliittymässä.)

Can't or unable to connect to Xbox Live. (Xbox Live -yhteyttä ei voi muodostaa.)

Huomautus Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja, siirry Xbox Live -tilasivulle ja varmista, että Xbox Live -palvelu on toiminnassa.

Ratkaisut

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem. (Musiikin toistaminen ei onnistu. Voit yrittää korjata ongelman toistamalla musiikkia Xboxin käyttöliittymässä.)

Tämä tarkoittaa, että Xbox 360 -konsoli ei voi toistaa Windows Media Center -tietokoneeseen tallennettuja mediatiedostoja.

Jos tarvitset apua suoratoistamiseen Windows Media Centeristä, kokeile tätä ratkaisua.

Varmista ensin, että UPnP-laitteiden isäntäpalvelu on käynnissä tietokoneessasi. Toimi näin:

1. Siirry työpöydälle siinä tietokoneessa, jossa Windows Media Center on käytössä.
  2. Napsauta Tietokone-kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Hallitse.
  3. Valitse Palvelut ja sovellukset.
  4. Kaksoisnapsauta Palvelut-kohtaa.
  5. Napsauta palveluluettelon UPnP-laiteisäntä-kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Ominaisuudet.
  6. Valitse Käynnistystapa-kohdassa Automaattinen ja napsauta sitten OK.
  7. Käynnistä tietokone uudelleen.

Varmista, että Xbox-konsolisi on määritetty Windows Media Centerissä käytettäväksi lisälaitteeksi. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Käynnistä Windows Media Center konsolissa.
    1. Valitse Apps (Sovellukset) ja sitten My Apps (Omat sovellukset).
    2. Valitse Windows Media Center.
  2. Valitse Set up a new connection (Määritä uusi yhteys) ja sitten Continue (Jatka).
  3. Kirjaa asennustunnus muistiin ja valitse Continue (Jatka).
  4. Käynnistä Windows Media Center siinä tietokoneessa, johon musiikkitiedostot on tallennettu.
  5. Valitse Tehtävät, sitten Lisää Extender-laite ja sitten Seuraava.
  6. Anna vaiheessa 4 muistiin kirjaamasi asennustunnus ja valitse sitten Seuraava.
  7. Valitse Valmis.
  8. Yritä toistaa Windows Media Centerin mediatiedostoja konsolissa.

Can't or unable to connect to Xbox Live. (Xbox Live -yhteyttä ei voi muodostaa.)

Jos tarvitset apua Xbox Live -yhteyden muodostamiseen, kokeile seuraavia vaiheita:

1. Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
    2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
    4. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
    5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  2. Jos saat virheen testatessasi Xbox Live -yhteyttä, siirry Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisun sivulle.

Jos Xbox Live -yhteys katkeilee satunnaisesti, apua yhteysongelmiin saat Xbox Liven yhteysongelman ratkaisusta.