Virhe 3F4A-0000 ilmenee, kun yrität ladata päivitystä Xbox Live -palvelusta

Ongelma

Saat seuraavan virhesanoman ja koodin, kun yrität ladata päivitystä Xbox Livestä:

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Voit testata yhteytesi valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Tilakoodi 3F4A-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Huomautus Virhekoodin x:llä merkityt numerot vaihtelevat.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (keskellä oleva X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lisätietoja on ohjeaiheessa Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Yritä asentaa päivitys uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 5: Asenna päivitys USB-muistitikulta tai levyltä

Kopioi päivitys tietokoneestasi USB-muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Voit tehdä sen seuraavasti:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneen USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 6: Kumoa päivitykset

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila).
  4. Vieritä alas ja korosta muistiyksikkö tai kiintolevy.
  5. Paina vasenta bumper-painiketta, oikeaa bumper-painiketta ja sitten X-näppäintä.
  6. Paina vasenta bumper-painiketta, oikeaa bumper-painiketta ja sitten X-näppäintä.
  7. Valitse Yes (Kyllä).

Tämä poistaa kaikki muistiin tallennetut järjestelmäpäivitykset ja käynnistää Xbox 360 -konsolin uudelleen. Sen jälkeen sinua kehotetaan asentamaan odottavat päivitykset. Asenna nämä odottavat päivitykset.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.