Virhe 3F4B ilmenee, kun yrität ladata päivitystä Xbox Live -palvelusta

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox Livestä:

Update failed. (Päivitys epäonnistui.)

Can't download the update. (Päivityksen lataaminen ei onnistu.) To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection. (Testaa yhteyttä valitsemalla System Settings [Järjestelmäasetukset], Network Settings [Verkkoasetukset] ja Test Xbox Live Connection [Testaa Xbox Live -yhteyttä].)

If the problem persists, go to www.xbox.com/support. (Jos ongelma jatkuu, siirry osoitteeseen www.xbox.com/support.)

Tilan koodi: 3f4B-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Kokeile päivityksen asentamista uudelleen
  1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen Xbox-opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Opi tyhjentämään Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.

Kokeile päivityksen asentamista uudelleen välimuistin tyhjentämisen jälkeen. Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Liitä tallennuslaite uudelleen

Yritä asentaa päivitys uudelleen tallennuslaitteen uudelleenkiinnittämisen jälkeen. Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai CD/DVD-levylle, ja asenna päivitys muistitikulta tai levyltä

Kopioi konsolipäivitys tietokoneestasi USB-muistitikulle tai CD/DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Toimi näin:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto.
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).
Ratkaisu 6: Kumoa päivitykset
  1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Vieritä alas ja korosta muistiyksikkö tai kiintolevy.
  4. Paina vasenta bumper-painiketta, oikeaa bumper-painiketta ja sitten X-näppäintä.
  5. Paina uudelleen vasenta bumper-painiketta, oikeaa bumper-painiketta ja sitten X-näppäintä.
  6. Valitse Yes (Kyllä).

Tämä poistaa kaikki asennetut järjestelmäpäivitykset ja käynnistää konsolin uudelleen. Sen jälkeen sinua kehotetaan asentamaan odottavat päivitykset. Asenna nämä päivitykset.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.