Virhe 51-C00DF236 tulee näkyviin, kun käytät Xbox Liveä

Ongelma

Saat seuraavan virhekoodin käyttäessäsi Xbox Liveä:

51-C00DF236

Tämä tarkoittaa, että tarvittavaa mediapäivitystä ei ole asennettu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Päivitä konsoliohjelmisto

Päivitä konsolin ohjelmisto ja yritä sitten toistaa sisältö uudelleen. Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Asenna valinnainen mediapäivitys

1. Siirry valinnaisen mediapäivityksen lataussivulle.
  2. Valitse Download to Xbox 360 (Lataa Xbox 360 -konsoliin).
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Microsoft-tililläsi. Valinnainen mediapäivitys ladataan konsoliin, kun seuraavan kerran käynnistät Xbox 360 -konsolin.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Ota yhteyttä Xbox-tukeen

Jos ongelma ei ratkea näitä ohjeita noudattamalla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.