Virhe 69-807B0190 ilmenee, kun lataat päivitystä tai peliä Xbox 360 -konsoliin

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata Xbox Livestä päivitystä tai peliä Xbox 360 -konsoliin:

69-807B0190

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. (Osa Xbox -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä.) You can still access your profile, communicate with other players, and play games online. (Osa Xbox -sisällöstä ei tilapäisesti ole käytettävissä. Voit edelleen käyttää profiiliasi, olla yhteydessä muiden pelaajien kanssa ja pelata pelejä verkossa.)

The content will automatically appear when it's available. (Sisältö tulee automaattisesti näkyviin, kun se on jälleen käytettävissä.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on käynnissä ylläpitotoimia.
  • Xbox 360 -konsoliin tilapäisesti tallennetut järjestelmätiedostot ovat vioittuneet.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä myöhemmin uudelleen

Tarkista Xbox Live -palvelun tila. Jos Xbox Live -palvelun varoitus tulee näkyviin, odota hetki ja kokeile uudelleen myöhemmin.

Jos Xbox Live -palvelun varoitusta ei tule näkyviin, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tyhjennä konsolin välimuisti

Konsolin välimuistissa on tilapäisiä tiedostoja, joita Xbox 360 -konsoli käyttää. Järjestelmän välimuistin tyhjentäminen saattaa korjata ongelman. Tee nämä vaiheet:

1. Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti.
  2. Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Yritä ostaa tai ladata kohde uudelleen Xbox Live -palvelusta.

Jos saat edelleen virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Tyhjennä Xbox Live -palvelun välimuisti.

Xbox 360 -konsoli tallentaa myös Xbox Live -palvelun tilapäisiä tiedostoja. Xbox Live -palvelun välimuistin tyhjentäminen saattaa ratkaista ongelman. Toimi seuraavasti:

1. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten ensisijainen tallennuslaite.
  3. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  4. Valitse Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot).
  5. Valitse Delete (Poista).
  6. Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Siirry Xbox Live -palveluun.

Jos et edelleenkään voi käyttää Xbox Live -palvelua sen jälkeen, kun olet tyhjentänyt sekä konsolin että Xbox Live -palvelun välimuistin, Xbox Live ei luultavasti ole käytettävissä ylläpitotoimien vuoksi. Kyseessä saattaa myös olla tilapäinen ongelma. Yritä myöhemmin uudelleen.