Virhe 0x8000FFFF ilmenee, kun käynnistät pelin tai liityt seuruekeskusteluun Xbox Onessa tai kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:ssä

Xbox One:

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität käynnistää pelin tai liittyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa:

We were unable to get your last saved data or we weren't able to get your messages. (Viimeksi tallennettujen tietojen hakeminen tai viestien vastaanottaminen epäonnistui.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Saat seuraavan virhesanoman, kun kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:ssä:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.)

Tilakoodi: 8000FFFF

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ole käytettävissä tilapäisen järjestelmän ylläpidon tai odottamattoman Xbox Liven häiriön vuoksi.
  • Et voi käyttää joitakin Xbox Liven ominaisuuksia verkkomääritykseen liittyvän ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Xbox One

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-21T05:39:57.3359558+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä kirjautua uudelleen sisään.
Xbox 360

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-21T05:39:57.3359558+00:00

Ratkaisu 2: Päivitä kanavaluettelo manuaalisesti

Voit päivittää kanavaluettelon manuaalisesti toimimalla seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Palaa Xbox-käyttöliittymään pitämällä oikeaa liipaisinta painettuna ja painamalla Y-painiketta. Odota hetki. Kanavaluettelo päivitetään.

Ratkaisu 3: Testaa yhteys.

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Huomautus Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, kokeile Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua.