Virhe 80049C0B ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox 360 -konsolilla:

Thanks! (Kiitos!) You added this earlier, but we can't use it until you verify it at http://account.live.com/proofs/manage. (Olet lisännyt tämän jo aikaisemmin, mutta emme pysty käyttämään sitä, ennen kuin olet vahvistanut sen osoitteessa http://account.live.com/proofs/manage.) While you're there, it's a good idea to check the other proofs on your account too. (Siellä kannattaa tarkistaa myös tilisi muut todisteet.)

Tilan koodi: 80049C0B

Tämä tarkoittaa, että Microsoft-tiliisi liittyvissä suojaustiedoissa on mahdollisesti ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustodisteet

Ratkaise ongelma vahvistamalla Microsoft-tilisi suojaukseen liittyvät yhteystiedot ja tarvittaessa lisäämällä ne. Katso Oma tili: suojaukseen liittyvä tuki.

Jos tämä ratkaisu ei ratkaise ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Siirrä ja lataa profiili uudelleen

Ratkaise ongelma siirtämällä profiilisi ja lataamalla se uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Huomautus Jos haluat käyttää USB-muistitikkua tai USB-kiintolevyä näiden vaiheiden suorittamiseen, asema on ensin alustettava Xbox-tallennuslaitteeksi. (Katso Xbox 360:n USB-muistitikkutuki.)

1. Siirrä profiilisi USB-muistitikulle tai USB-kiintolevylle. Voit tehdä tämän seuraavasti:
    1. Liitä USB-muistitikku tai USB-kiintolevy konsoliisi.
    2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Storage (Tallennustila).
    3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    4. Valitse Profiles (Profiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    5. Valitse Move (Siirrä).
    6. Valitse muistikortti, johon haluat siirtää profiilin.
      Huomautus Muistikortti voi olla USB-muistitikku, USB-kiintolevy tai Xbox 360 -kiintolevy. Varmista, että siirrät profiilisi USB-muistitikulle tai USB-kiintolevylle.
    7. Irrota USB-muistitikku tai USB-kiintolevy konsolistasi.
  2. Lataa profiilisi uudelleen. Lisätietoja profiilin lataamisesta uudelleen on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinnan tuki.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.