Virhe 8004ad43 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox 360:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun ostat sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

8004ad43

Tähän voi olla kaksi syytä:

• Maksutapaasi ei voitu vahvistaa pankkisi kautta.
  • Microsoft havaitsi epäilyttävää toimintaa ja estää muutosten tekemisen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista laskutusosoite

Varmista, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että korttisi voimassaoloaika ei ole päättynyt. Toimi näin:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

2. Valitse Laskutustiedot ja tarkista sitten laskutustiedot toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos niissä on virhe, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä tiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ratkaisu 2: Ota yhteyttä pankkiin tai rahalaitokseen

Microsoft-ostos on saattanut epäonnistua seuraavista syistä:

• Luottokorttia ei ole aktivoitu.
  • Luottokortti on hylätty, koska rahaa ei ole riittävästi.
  • Luottokortti ei voi hyväksyä verkko-ostoksia tai automaattista laskutusta.
  • Luottokorttiyritys estää kortin käytön tarkoituksella.

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja varmista, että käyttämäsi maksutapa on aktivoitu, että sillä on riittävästi varoja ja että maksutapahtumaa ei ole syystä tai toisesta estetty.

Jos pankki tai rahalaitos ei estä maksutapahtumaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Yritä tehdä ostos myöhemmin uudelleen

Microsoft-ostotapahtuma saattaa olla estetty seuraavista syistä:

• Liian monta äskettäistä hylättyä ostoyritystä.
  • Microsoft-tiliä tai maksutapaa käytetään epäilyttävästä paikasta.
  • Antamasi maksutapa on voitu estää maksamatta jättämisen takia, jolloin sitä ei voi käyttää uusiin ostoihin.

Odota ja yritä maksutapahtumaa uudelleen 24–48 tunnin kuluttua. Suuri määrä epäonnistuneita ostoksia saattaa estää maksutapahtumien käsittelyn, kunnes ostoyrityksiä ei ole tehty tiettyyn aikaan (yleensä 24–48 tuntia).

Jos ongelma jatkuu 48 tunnin odotuksen jälkeen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Käytä uutta maksutapaa

Maksutavallesi on ehkä kirjattu laskutuskieltorikkomus tai sillä on maksamatonta saldoa. Tässä tapauksessa sinun on ilmoitettava toinen luottokortti ostoa varten.

Yritä ratkaista ongelma lisäämällä Microsoft-tiliisi uusi maksutapa ja suorittamalla sitten ostos uudella maksutavalla uudelleen. Perehdy ohjeaiheeseen Maksutavan lisääminen verkossa, valitse näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.

Jos tämä ratkaisu ei auta, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Käytä Xbox-lahjakorttia, jos mahdollista

Vaihtoehtoisesti voit ostaa Xbox-lahjakortin jälleenmyyjältä ja lunastaa sen Microsoft-ostoksia varten.

Huomautus Kaikki ostokset eivät tue Xbox-lahjakortteja. Varmista ennen lahjakortin ostamista, että haluamasi kohteen voi ostaa lahjakortilla.