Virhe xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-xxxx ilmenee, kun lataat päivitystä Xbox 360 -konsoliin.

Saat seuraavan virhesanoman ja -koodin, kun yrität ladata konsolin ohjelmistopäivitystä:

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-xxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että päivityksen lataaminen Xbox 360 -konsoliin epäonnistui.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Lataa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta (keskellä oleva iso X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostaminen tai säilyttäminen aiheuttaa ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox Live -yhteysongelmat.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Katso Xbox 360 -sisällön kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheen Tyhjennä Xbox 360 -järjestelmän välimuisti ohjeita ja yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kun olet kiinnittänyt tallennuslaitteen uudelleen, kokeile päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 6: Kopioi päivitys USB-flash-asemaan, CD-levylle tai DVD-levylle

Jos mikään edellä kuvatuista ratkaisuista ei ratkaise ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-flash-asemaan, CD-levylle tai DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto:
    • Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikkusi pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseesi valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto:
    • Mikäli käyttöjärjestelmänä on Windows XP, Windows Vista tai Windows 7, pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
    • Jos käytät Windowsin vanhempaa versiota, tiedosto täytyy purkaa erillisellä ohjelmalla (esimerkiksi WinZip-ohjelmalla).
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (kyllä).

Jos saat virhekoodin (esimerkiksi as xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001), kun olet kopioinut päivityksen muistitikulle, CD-levylle tai DVD-levylle ja yrittänyt asentaa sen sitten konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.