Virhe xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-0461 tulee näkyviin, kun yrität päivittää Xbox 360 -konsolia.

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ladata päivitystä Xbox 360 -konsoliin:

Tilan koodi: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-0461

Can't process the update. (Päivityksen käsitteleminen ei onnistu.)

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Tämä saattaa tarkoittaa, että päivityksen lataaminen konsoliin epäonnistui.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Lataa päivitys uudelleen

1. Käynnistä konsoli uudelleen.
  2. Paina ohjaimen opaspainiketta (keskellä oleva X-painike).
  3. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  4. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  5. Valitse Wired Network (Langallinen verkko) tai langattoman verkon nimi (jos niin kehotetaan tekemään).
  6. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  7. Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos Xbox Live -yhteyden muodostamisessa tai säilyttämisessä on ongelmia, lisätietoja on ohjeaiheessa Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Varmista, että tallennustilaa on riittävästi

Konsoliohjelmiston uusin päivitys tarvitsee vähintään 190 megatavua (Mt) tallennustilaa (tai 256 megatavua Japanissa). Jos vapaata tilaa ei ole riittävästi, joitakin kohteita on siirrettävä tai poistettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Konsolin väliaikaisten tiedostojen poistaminen voi ratkaista ongelman. Noudata ohjeaiheen Opi tyhjentämään Xbox 360 -järjestelmän välimuisti ohjeita ja yritä sitten päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 5: Liitä tallennuslaite uudelleen

Kun olet kiinnittänyt tallennuslaitteen uudelleen, kokeile päivityksen lataamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, yritä seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 6: Kopioi päivitys USB-muistitikkuun tai CD- tai DVD-levylle

Jos mikään edellä kuvatuista ratkaisuista ei ratkaise ongelmaa, kopioi konsoliohjelmiston päivitys tietokoneestasi USB-muistitikkuun, CD-levylle tai DVD-levylle ja asenna se sitten konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

Kopioi päivitys USB-muistitikkuun

Huomautus USB-muistitikussa on käytettävä FAT32-tiedostojärjestelmää.

1. Liitä USB-muistitikku tietokoneesi USB-porttiin.
  2. Lataa päivitystiedosto.
  3. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  4. Pura tiedosto.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö USB-muistitikun pääkansioon.
  6. Irrota USB-muistitikku tietokoneesta.
  7. Liitä USB-muistitikku Xbox 360 -konsolisi USB-porttiin.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Tallenna päivitys CD- tai DVD-levylle

Voit myös ladata päivityksen tietokoneeseesi ja tallentaa sen CD- tai DVD-levylle, minkä jälkeen sen voi asentaa konsoliin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Lataa päivitystiedosto tietokoneeseen.
  2. Tallenna konsoliohjelmiston päivitys .zip-tiedostona tietokoneeseen valitsemalla Tallenna.
  3. Pura tiedosto.
  4. Aseta tietokoneeseesi tyhjä, kirjoitettava CD- tai DVD-levy.
  5. Kopioi .zip-tiedoston sisältö CD- tai DVD-levyn pääkansioon ja tallenna (polta) tiedostot levylle.
  6. Kun tiedostot ovat levyllä, poista levy tietokoneesta ja aseta se Xbox 360 -konsolisi levyasemaan.
  7. Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli käynnistyy, asennusohjelma alkaa automaattisesti. Kun asennusohjelma pyytää päivittämään konsolin ohjelmiston, valitse Yes (Kyllä).

Jos saat virhekoodin, kuten C000-0001, sen jälkeen, kun olet kopioinut päivityksen muistitikkuun, CD-levylle tai DVD-levylle ja asentanut sen sitten konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.